5 x wellness weekendje weg in Duitsland

Lekker rustig ontspannen in luxe hotels, zelfs voor kleine prijsjes is dat mogelijk in Duitsland. Ook kleine breaks brengen al heel wat ontspanning in uw leven. Kortom geniet van een heerlijk wellness weekend.

Het fijne aan Duitsland is, is dat het zo lekker dichtbij ligt. In 3 uurtjes kunt u al lekker in de Eifel wandelen of, een beetje verder, Nordic Walken in het Zwarte Woud of genieten van een heerlijke wellness behandeling aan de Oostzee of een Ayurvedabehandeling in Beieren.

Wij hebben voor u vijf wellness hotels in Duitsland geselecteerd.

Oversum Vital Resort

oversum-vital-resort

 

 

 

 

 

 

 

Oversum Vital Resort is gelegen in de bekende plaats Winterberg. Het moderne hotel in opmerkelijke architectuur ingebed in het Sauerland, ideaal voor veel beweging in de natuur. Afslanken en op zijn gemak voelen is ook mogelijk in Oversum met de logi-methode bij halfpension.

 

Upstalsboom Hotel meerSinn

artepuri-hotel-meersinn_106_1_1280_720_5

Het hotel is gelegen in de historische badplaats Binz op ca. 100m van het strand. Waai in de zomer en in de winter lekker uit aan het strand. Innovatief designhotel met gezonde biologische fijnproevers keuken, spa op 400 m², gezondheidsaanbod gebaseerd op natuurgeneeskunde, moderne F.X. Mayr-geneeskunde.

 

Vital- & Wellnesshotel Albblick

bio-vital-wellnesshotel-albblick_809_1_1280_720_5

 

 

 

 

 

 

 

Vital- & Wellnesshotel Albblick biedt heel erg veel en is prachtig gelegen in het Zwarte Woud.  Het is en verwenhotel met heerlijke keuken, omvangrijk wellness- en beautyprogramma´s, slank & ontslakking, Ayurveda, Thalasso en diverse fitnessaanbiedingen.

 

Centrovital Hotel
centrovital-hotel_137_1_1280_720_5

 

 

 

 

 

 

 

“Wellness & beauty in the city” direct aan het Spandauer meer, Behandelingen à-la-carte, Ayurveda en totale ontspanning in de wellness na een avontuurlijke sightseeing dag in Berlijn. Het station Spandau is een paar minuten lopen.

 

Concordia Wellness & Spa Hotel

concordia-wellness-spa-hotel_144_1_690_388_1

 

 

 

 

 

 

WellVital hotel voor schoonheid & welzijn, Balneo therapie en natuurgeneeskunde, Schroth kuur & fitness in een gezellige atmosfeer. Het hotel is gelegen in de regio Oberstaufen – behoort tot de grootste wintersportgebieden in de Allgäu – en daarom ook ideaal in de winter op te  skieen en te langlaufen. In de zomer zijn er vele mogelijkheden voor actieve recreatie.

 

Kijk voor meer wellness hotels in Duitsland op www.spadreams.nl
Kent u andere goede wellness hotels in Duitsland? Deel het gerust met ons!

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap