Portugal Yoga-Urlaub

Yoga Vakantie Portugal

Trakteer uzelf op ontspanning aan de Antlantische Oceaan

Ontdek onze geliefde yoga vakanties in Portugal

Yoga Vakantie Portugal - Het West-Europese yogaparadijs

Yoga vakantie Portugal met besteprijsgarantie

Dromerige stranden voor bizarre kliffenformaties aan de romantische Atlantische kusten, kleurrijke hortensia’s die kleur geven aan de watervallen in het binnenland – dat is Portugal, een waar paradijs voor ontspanning. Laat u inspireren door het indrukwekkende landschap en door de levensvreugde van de Portugezen. Het is tijd om uw energiereserves weer bij te vullen! Duik nu met SpaDreams in de kleurrijke cultuur van dit West-Europese land en gun uzelf een yoga vakantie Portugal.

De Indiase levensfilosofie is al lang gevestigd in Portugal: in het hele land zijn er yogascholen, waarin verschillende yoga stijlen worden behandeld. Fijne retreats leiden u naar unieke ontspanningsoases. SpaDreams heeft de mooiste reizen voor u uitgezocht. Wat dacht u van yoga en meditatie of yoga en surfen in het prachtige Alentejo? Laat u inspireren door het geruis van de golven tijdens een yogasessie in de branding van de Atlantische Oceaan, terwijl u de zonnegroet uitvoert. Wilt u liever naar de Algarve, om daar compleet tot rust te komen? De prachtige rotsformaties geven uw yoga-ervaring dat beetje extra. Ook yoga en ontspanning in de indrukwekkende natuur van de gebergtes in Portugal is mogelijk: groene bergtoppen omgeven u en de frisse berglucht zorgt voor een betere ademhaling. Na de dagelijkse yogasessies wacht het idyllische landschap erop, ontdekt te worden.

In alle yogaresorts bekommert geschoold personeel zich om u en worden yogacursussen van hoog niveau aangeboden, zowel voor beginners als voor gevorderden. Stel uw perfecte yoga reis Portugal samen en geniet van ontspanning in het betoverende land!

Yoga reis Portugal - van dichtbij

Ook wanneer er even geen yoga op het programma staat, hoeft uw yoga vakantie Portugal helemaal niet saai te zijn. Onderneem wandelingen door de adembenemende natuur van het land en vind daarbij uzelf terug. Maak gebruik van het wellnessaanbod van uw resorts en laat uzelf verwennen in het spagebied met weldoende massages, verjongende peelings en verschillende beauty-behandelingen. Duik in het zwembad of in de jacuzzi en vergeet de stress van het dagelijks leven. Onze hotels bevinden zich allemaal op een ideale plaats, zodat u te allen tijde uitstapjes naar de omgeving kunt maken, om het landschap te ontdekken.

Bent u al geïnspireerd geraakt? Boek nu uw yoga reis Portugal – en tegelijkertijd de reis naar uzelf! Tijdens variërende yoga-oefeningen met gelijkgezinden vindt u uw innerlijke balans en leert u uzelf beter kennen. Een geheime tip: laat u tijdens uw meditatie-eenheden inspireren door Fado, de traditionele Portugese melancholische folklore – ontspanning op z’n Portugees!

 

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga Aan Zee

Surf en Yoga Vakantie

Yoga Vakantie Spanje

Yoga Vakantie Italië

Yoga Malta

Yoga Vakantie Griekeland

Yoga Vakantie Frankrijk

Yoga Tenerife

Yoga Mallorca

Lees meer over Yoga

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Beleef uw perfekte yoga vakantie in Portugal