spadreams-partner-worden

Word SpaDreams Partner

meer dan 40 jaar ervaring met gezondheidsreizen

Word SpaDreams partner

Word deel van de SpaDreams productwereld en profiteer van unieke voordelen.

Met SpaDreams heeft u de juiste partner aan uw zijde:

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Marktleider en pionier: 60% online- groei in 2012
  • 99% klanttevredenheid
  • Beste prijs garantie
  • Individuele reisplanning
  • TÜV-certificaat
  • Brede interesse in de perswereld
  • Grote keuze uit banners

Online partner

Als SpaDreams Online-Partner kunt u uw gebruikers de marktleider voor wellness- en gezondheidsreizen aanbevelen en daarbij tot 12% provisie verdienen. Wij oriënteren ons sterk op de individuele wensen van de klanten en verwezenlijken de heldere doelstelling van onze cliënten. 

Ons TÜV certificaat en een percentage tevreden cliënten van 99% spreken voor zich. Wij werken al succesvol samen met 1.400 bekende online reispartners zoals Holiday Check, Neckermann, Thomas Cook enz.  Word nu SpaDreams partner en vraag voor een samenwerking uw agencynummer aan. Wij bieden verschillende partner solutions: white label, individuele links, banners.

Hotel partner

Als SpaDreams (Fit Reisen) hotelpartner bieden wij u een hoogwaardige presentatie in onze catalogus alsook in de SpaDreams themawereld op onze website. Daarnaast heeft u via ons sterke distributienetwerk met meer dan 10.000 partners in de reiswereld en 1.400 online partners toegang tot onze premium klanten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Reisbureaus

Als een reisbureau kunt u uw klanten een hoge kwaliteit van gezondheid en welzijn bieden, altijd met de beste prijsgarantie. Onze TÜV-zegel en 99% tevreden klanten spreken voor zich. We werken al met succes met 1.400 erkende reisbureaus.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Over SpaDreams

Interresante informatie over de historie van SpaDreams, uw specialist voor Health & Wellness reizen. 

Over SpaDreams

Onze Filosofie

"Als pionier begonnen, als specialist gepositioneerd en als marktleider succesvol"
Aanbieden van de hoogste kwaliteit en daardoor de hoogst mogelijke tevredenheidsbeoordeling krijgen is wat ons inspireert en drijft. Individuele zorg voor onze hotel partners is van uiterst belang voor ons, alsook de groei in de Health & Wellness industrie. 

Onze Filosofie