-30%

SAMANA Ayurveda Hotel

Authentieke Ayurveda van de Somatheeram Health Group in een gezellige ambiance. Het Somatheeram Ayurvedic Health Resort ligt op slechts 200 meter afstand.

Meest populaire hotelkenmerken

 • Gratis wifi
 • Aan zee
 • Ideaal voor alleenreizigers
 • Ayurveda arts
 • Ayurveda naar Doshatype
 • 24h Ayurvedische arts
 • Yoga
 • Vegetarische voeding

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Verblijf zonder kuur

vanaf 7 nachten, tweepersoonskamer

250 €

175 €

 • Gebruik van zwembad met ligstoelen, zonneschermen en baddoeken (in Somatheeram)
 • Transfer vanaf/tot vliegveld Trivandrum

Telefoon boekingsnummer: IA6P2

Uw reis aanpassen:

Klassieke Ayurvedakuur (Panchakarma)

vanaf 7 nachten, tweepersoonskamer, volpension

950 €

665 €

Niet alleen de behandelingen van ziekten en ziekteverschijnselen staan hier op de voorgrond, maar juist ook voorkoming, regeneratie, gewichtsafname, verbetering van het algehele gevoel van welzijn en anti aging door middel van ontslakking en vitaliseringsbehandelingen.

 • Ayurvedisch volpension incl. Ayurvedische drankjes (thee en water). Middag- en avondmaaltijd in Somatheeram
 • Consulten bij de Ayurveda-arts, polsdiagnose, bepaling van het constitutietype, opstellen van het individuele behandel- en voedingsplan, dagelijkse controle, eindonderzoek (deels in het Somatheeram)
 • Alle Ayurvedische behandelingen (ca. 60-120 min. per dag), Ayurvedische supplementen en geneesmiddelen conform bepaling van de arts, zoals synchroonmassages, kruidenbaden, hoofdmassages, darmreiniging en oliegieting (deels in het Somatheeram)
 • Dagelijks yoga in groepsverband (in Somatheeram)
 • Vanaf 14 overnachtingen : Boottocht door de Backwaters (halve dagexcursie)
 • Transfer vanaf/ tot vliegveld Trivandrum 

Ideaal bij de volgende klachten

Ademwegen / Astma, Bewegingsapparaat, Gynaecologie / Urologie, Hart / Vaatstelsel / Bloedsomloop, Hoge bloeddruk, Huid / Allergieën, Migraine, Nieren / Urinewegen / Urologie, Ogen / Oren / Tanden, Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Rugklachten, Stofwisseling / Maag / Darmen, Stress / Uitputting, Tussenwervelschijf / Wervelkolom, Zenuwstelsel

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

 • 5% long-stay bonus

Toon alle beschikbare kortingen

Telefoon boekingsnummer: IA6P1

Uw reis aanpassen:

SAMANA Ayurveda Hotel in detail

2 p.k. Standaard

8 liefdevol ingerichte standaardkamers met moderne faciliteiten, met douche / toilet, airconditioning, telefoon en WiFi. Kluisje bij de receptie in Somatheeram.

Wi-Fi

Aircoditioning

Kamercode voor telefonische boekingen: IA6D1

2 p.k. Deluxe

2 liefdevol ingerichte deluxe kamers met moderne apparatuur, douche / toilet, airconditioning, telefoon en Wifi. Gelegen op de Bel-verdieping en met een balkon. Kluisje bij de receptie in Somatheeram.

Wi-Fi

Aircoditioning

Balkon of terras

Kamercode voor telefonische boekingen: IA6D2

1 p.k. Standaard

8 liefdevol ingerichte standaardkamers met moderne faciliteiten, met douche / toilet, airconditioning, telefoon en Wifi. Kluisje bij de receptie in Somatheeram.

Wi-Fi

Aircoditioning

Kamercode voor telefonische boekingen: IA6E1

1 p.k. Deluxe

2 liefdevol ingerichte deluxe kamers met moderne apparatuur, douche / toilet, airconditioning, telefoon en Wifi. Gelegen op de Bel-verdieping en met een balkon. Kluisje bij de receptie in Somatheeram.

Wi-Fi

Aircoditioning

Balkon of terras

Kamercode voor telefonische boekingen: IA6E2

Gezondheid & kuren

Voor elke gast wordt de Ayurveda-behandeling individueel samengesteld door holistische zorg en advies. De gecertificeerde Somatheeram Ayurveda Centrum is 10x "Beste Ayurvedisch Centrum" en Green Leaf, onder leiding van de bekende Ayurveda-arts Dr. med. Sreelatha en de voormalige directeur van Ayurveda in Kerala. De behandelingen worden uitgevoerd door 13 hoogopgeleide artsen en ong. 70 therapeuten. Afhankelijk van de werkdruk worden Ayurvedische behandelingen en doktersoverleg uitgevoerd in SAMANA of Somatheeram. Onder toezicht van de artsen worden ongeveer 225 authentieke Ayurvedische geneesmiddelen / producten geproduceerd in de eigen fabriek, regelmatig onderzocht door de staat en bekroond met het certificaat voor Good Manufacturing Practice (GMP). Duitstalige vertaling bij de gesprekken van de dagelijkse arts (op aanvraag, specificeer bij boeking).  24u Ayurveda-arts ter plaatse. Yoga en meditatie dagelijks in de yogahal (in Somatheeram). Yoga enkele uren op aanvraag (€ 27/90 min., ter plaatse te betalen).

Vrije tijd

Er is een buitenzwembad en het hotel heeft een directe toegang tot de zee (zonnebank, parasol en handdoekenservice). Openluchtpodium voor culturele / dansevenementen. Open Air Lounge met traditionele theekar, kruidentuin, WiFi bij de receptie.

Aankomst

TRANSFER (heen & terug): vliegveld TRV inclusief (ook voor begeleiders).

dichtstbijzijnde luchthaven
Trivandrum International Airport (TRV) : (ca. 20 km / 38 minuten)

Overige informatie

Verplicht galadiner Kerstmis (24.12.) € 40, nieuwjaar € 50.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat het resort tussen 1 juni en 30.6.2020 is gesloten wegens renovatie.

Hotelfaciliteiten in één oogopslag

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Ayurveda brochure

Alles over de leer van het lange leven

Download PDF Bekijk alle brochures
Boeken Contact Doorsturen