ITB Berlin

SpaDreams in Berlijn

Bezoek ons op de ITB, de grootste toerismebeurs ter wereld

Bezoek SpaDreams en Fit Reisen bij de ITB 2017

…en ontdek de wereld bij de Internationale Toerisme Beurs (ITB) in Berlijn!

De ITB is de grootste vakbeurs ter wereld op het gebied van toerisme. De bezoekers krijgen hier informatie over trends in het toerisme zoals nieuwe vakantiebestemmingen, touroperators, hotels, vliegtuigmaatschappijen, aanbieders van huurauto's en veel meer. Hier ontmoet de hele reiswereld elkaar!

De ITB is een informatiemarkt en ontmoetingspunt ineen. Deze levendige, niet-te-missen beurs biedt een unieke gelegenheid om te netwerken, business te genereren en relaties op te doen.

Een breed scala aan mogelijkheden – ontdek de wereld!

De ITB zal dit jaar plaatsvinden van 8 tot 12 maart 2017.

SpaDreams bij de ITB - waar zijn wij te vinden?

Natuurlijk zijn wij op de ITB aanwezig om ons grootschalige aanbod aan kuur-, gezondheids-, wellness- en schoonheidsvakanties te presenteren. Wij zullen in onze stand een overzicht bieden van al onze beste hotels en allerlei zaken die komen kijken bij het boeken van uw droomvakantie.

Wij zijn te vinden in hal 25, met standnummer 126. Wij zullen een persconferentie houden op donderdag 9 maart om 13.00 uur.

Wij kijken uit naar uw bezoek!

Talk business - word SpaDreams partner!

De wellness- en gezondheidsmarkt groeit meer dan ooit. Profiteer van deze megatrend en word SpaDreams partner. Kom langs bij de ITB en ontvang informatie over partnerschapmogelijkheden.

Met SpaDreams heeft u de juiste partner aan uw zijde.

Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst: twijfel niet om ons te contacteren!

SpaDreams Nederland – info@spadreams.nl