Hoogland Holiday

Waar je ook heen kijkt, de hooglanden van Tsjechië zijn groen en schilderachtig mooi. De regio in het hart van Tsjechië wordt beschouwd als het "gezonde eiland" tussen de steden Praag, Brno en Wenen. De dunbevolkte gebieden bieden ruimte voor vrijheid, ruimte voor dromen en ruimte voor ontspanning. Haal een paar keer diep adem in de onberispelijke lucht. Stof uw dagelijks leven af en geniet van het echte leven.

Paradijs voor natuurliefhebbers

Stap in het glooiende heuvellandschap van de Boheemse-Moravische Hooglanden. Stap voor stap leert u dit adembenemende natuurparadijs kennen. De schilderachtige omgeving heeft geen extravagante bezienswaardigheden nodig. Met zijn ontspannen bos- en weidelandschappen fascineert hij u vast en zeker. En zo wordt je zonder enige moeite verliefd op dit sprookjesachtige natuurlijke koninkrijk. Een bijzondere parel in de groene gebieden is de Velké Dářko, een groot, indrukwekkend meer. Het diepblauwe water nodigt u uit om te vertoeven of een romantische boottocht te maken.

Betoverende Renaissancestad

De huizen in het stadje Telč lijken op een sprookje. De pastelkleurige huizen op het schilderachtige marktplein zijn geheel in de stijl van de Italiaanse Renaissance. Omgeven door kristalheldere meren staat in het historische hart van de stad een majestueus kasteel. Het is een waar meesterwerk van de klassieke Renaissance architectuur. Wandel door de gouden hal van het kasteel en laat u meeslepen in de tijd van weleer.

Exclusieve ontspanning

Laat u verwennen in de wellnesshotels in de omgeving. Ervaar hoe spanningen en zorgen eenvoudigweg verdwijnen tijdens een massage. Moderne ambiance en uitstekende wellness-experts beloven absolute ontspanning. Profiteer van de rijkdom van het "gezonde eiland" in de hooglanden van Tsjechië en word verliefd op deze geheime vakantietip.

Locaties in de regio Hoogland