Münchener Verein Verzekeringsgroep

Met de Münchener Verein Verzekeringsgroep, de "Generaties-Verzekeraar" onder de Duitse verzekering, heeft Fit Reisen/SpaDreams een sterke partner. Deze verzekeringsgroep kenmerkt zich in het bijzonder, dat zij producten in alle levensfasen aanbieden.

Touristik Assekuranz (TAS)

De TAS is een toonaangevende verzekeringsmakelaar in de reisindustrie en levert al meer dan 20 jaar uitgebreide expertise op het gebied van toerisme. Door de goede samenwerking met bekende verzekeringen biedt TAS haar klanten een individueel afgestemd, maximale risicodekking tegen gunstige prijzen en eerlijke voorwaarden en een uitgebreide service.

AXA Versicherung AG

De AXA Versicherung AG is een onderdeel van de AXA Groep, een internationale toonaangevende verzekeringsmaatschappij. Met een uitgebreid assortiment aan producten en een wereldwijd distributienetwerk bereikt de AXA Groep ongeveer 80 miljoen particuliere en zakelijke klanten in 56 landen wereldwijd. De kernactiviteiten zijn levens- en ziektekostenverzekeringen en schade- en ongevallenverzekeringen.

International Air Transport Association

De International Air Transport Association (IATA) is het internationale bestuursorgaan van de luchtvaartmaatschappijen. Taken van de IATA zijn om het luchtverkeer zeker, planmatig en economisch te maken. Onder de leden vallen grote luchtvaartmaatschappijen en grondafhandelingsbedrijven, maar ook reisbureaus, toeleveranciers, luchthavens en industriële bedrijven. Hun taken zijn o.a. de verkoop en afwikkeling van vliegtickets, het vervoeren van bagage, de structuur van de identificatiecodes van luchthavens en luchtvaartmaatschappijen etc. Momenteel behoren tot de IATA ca. 230 internationale luchtvaartmaatschappijen die tot ca. 94% van alle vluchten uitvoeren.

Europespa

Het aantal leveranciers in de groeiende Europese gezondheidtoerisme markt wordt steeds groter. Daarom wordt het steeds moeilijker, hoogwaardige preventie, revalidatie en medische wellness te onderscheiden van minderwaardige goedkope aanbiedingen. De "EUROPESPA med" kwaliteitszegel van de Europese Spas Association (ESPA) is het eerste internationale keurmerk voor een gelijke beoordeling op het gebied van preventie, revalidatie en medische wellness. Met ca. 400 beoordelingscriteria worden de aanbieders regelmatig intensief getest op het gebied van infrastructuur, hygiëne, veiligheid, maar ook engineering, milieubescherming en voedselveiligheid.

TÜV Rheinland

De TÜV Rheinland AG is een onafhankelijke technische inspectie organisatie, die hun zegel op het gebied van gedistribueerde kwaliteit, veiligheid en efficiëntie verdeeld. 
Het doel is de duurzame ontwikkeling van de veiligheid en de kwaliteit.
FIT Reisen/SpaDreams is getest en gecertificeerd door TÜV Rheinland.

 atmosfair

De non-profit atmosfair GmbH is een organisatie voor klimaatbescherming, die de klimaatcompensatie als opdracht heeft. Het doel is dus om de uitstoot van broeikasgassen van de vluchten te compenseren.
Omdat er nog geen milieuvriendelijk alternatief voor het luchtverkeer is, biedt atmosfair de passagiers aan, de uitlaatgassen van hun reis te compenseren. Passagiers betalen vrijwillig, afhankelijk van de uitlaat, een bedrag aan atmosfair. De organisatie gebruikt het geld om duurzame energie te ontwikkelen.

VEAT

VEAT staat voor "Vereniging van Europese Ayurveda-artsen en -therapeuten" en is de actieve beroepsvereniging van Ayurvedische therapeuten en -artsen in Duitsland en Europa.
De vereniging is een samenwerkingsverband van verschillende Ayurvedische organisaties in Europa. De vereniging zorgt ervoor dat artsen en therapeuten een uitgebreide en gerenommeerde opleiding hebben en daarmee zeker zijn van een kwaliteitsstandaard.

Deutscher Heilbäderverband e.V.

De Deutsche Heilbäderverband e.V. vertegenwoordigt de Duitse kuuroorden organisaties en de vereniging van de Duitse kuurartsen.
De DHV is om het bewustzijn van het eigen lichaam en daarmee de bevordering van preventieve maatregelen te versterken.

Roman Thermal Spas of Europe

Geïntroduceerd in september 2014 het project "Roman Thermal Spas of Europe" verhoogt het bewustzijn over de ontwikkeling van de spa en wellness cultuur. Want ook in het Romeinse Rijk, werd het thermale water gebruikt om ziektes te bestrijden en te voorkomen.

SSL GlobalSign

Onze partner GlobalSign SSL verzekert u en ons het veilig omgaan met vertrouwelijke gegevens en transacties.

  

 

  

  

 

 

 

Unser Partner: IATA - die International Air Transport Association

 

  

Unser Partner: EuropeSpa

Unser Partner: TÜV Rheinland AG
Unser Partner: atmosfair

Unser Partner: VEAT - Verein Europäischer Ayurveda-Mediziner und -Therapeuten e.V.

Unser Partner: DHV - Der Deutsche Heilbäderverband e.V.

Unser Partner: SSL Global Sign