Onderbroken vasten – vandaag feesten, morgen vasten

Bij het onderbroken vasten wordt gewisseld tussen dagen met een normaal voedingspatroon en vastendagen. Al naar gelang de intensiteit kan een dagelijkse wisseling plaatsvinden of er wordt eenvoudigweg één vastendag per week ingepland.

Bij het onderbroken vasten wordt gewisseld tussen dagen met een normaal voedingspatroon en vastendagen. Al naar gelang de intensiteit kan een dagelijkse wisseling plaatsvinden of er wordt eenvoudigweg één vastendag per week ingepland. Om het gewenste effect ten behoeve van gewicht en gezondheid te bewerkstelligen is een dagelijkse wisseling aan te raden of een verhouding van 2:1.

Op de vastendagen drinkt u uitsluitend water en/of ongezoete kruidenthee, hiervan echter ca. 3 liter per dag. Op de „normale“ dagen wordt gegeten conform een normaal voedingspatroon, waarbij uiteraard gelet wordt op een gezonde en gebalanceerde voeding en niet direct pizza’s of hamburgers naar binnen worden gewerkt.

Daar op deze wijze slechts 1 dag gevast wordt en niet over langere perioden, is deze methode bijzonder geschikt voor beginners.

Naar onze vastenhotels >>

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap