Aquafitness & zoutgrot in het Hotel IDINGSHOF

Het 4**** Hotel IDINGSHOF is bijzonder geliefd vanwege de nabij gelegen baden en de daarmee verbonden ontspanningsaanbod

Het 4**** Hotel IDINGSHOF is bijzonder geliefd vanwege de nabij gelegen baden en de daarmee verbonden ontspanningsaanbod. Het comfort van dit hotel is door vermelding van de 4 sterren direct voldoende omschreven, de omgeving dient echter nog speciaal te worden genoemd.

Varus Thermen en Hasebad

De Varus Thermen en het Hasebad liggen praktisch naast het Hotel IDINGSHOF en bereikt u dus heel snel. Daarnaast is de zoutgrot onderdeel van het badcomplex. Het feit dat deze voorzieningen als aanvullende aanbiedingen gelden,en dus separaat betaald moeten worden, is weliswaar van belang, maar de prijzen zijn redelijk en voldoen volledig in lijn met de verwachtingen. Het thermenwater helpt bij lichamelijke ongemakken evenals de zoutgrot, die ook nog geschikt is als behandeling van huidaandoeningen.

Het Hasebad, evenals de andere baden, biedt aansluitend ook nog aquafitness aan (gymnastiek in het water). Doorgaands wordt de groep daarbij geleid door een ervaren groepsleidster die de oefeningen voordoet, waarna de deelnemers deze in water nadoen. Het badcomplex is in het bijzonder interessant voor ouders en voor mensen op leeftijd, daar stress of andere, alledaagse of werkgerelateerde, problemen hier in goede banen kunnen worden geleid. Ook de natuurlijke omgeving van het hotel is gezondheidsbevorderend: frisse lucht en rustgevende natuur vormen het omringende landschap. Daarnaast vindt u overal aanbiedingen voor avontuurlijke uitstapjes: kanovaren, fietsen of nordic walking zijn slechts een paar voorbeelden.

 

Hier gaat komt u direct bij het  Hotel & Restaurant IDINGSHOF>>

 

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap