Hotels in Thalang

Thalang is een provincie in het noorden van Phuket en biedt alle facetten van een geslaagde vakantie. Hier vindt u stranden, steden, cultuur en natuur - afhankelijk van de richting die u afslaat.

Thalang is het historische centrum van Phuket en de thuisbasis Wat Phra Thong, een boeddhistische tempel met een beroemd Boeddhabeeld. Daarnaast kunt u Hero Monument vinden, dat verhaal vertelt  van de dames Chan en Mook, die lokale bevolking voerden in de strijd tegen de Burmezen.

Om een ​​glimp op te vangen van het oorspronkelijke Thaise leven, neemt u gewoon een kleine zijstraat en verken de dorpen in de regio. Zie oude houten huizen en rubberplantages, vissersboten en afgelegen stranden. 

Dit deel van Phuket herbergt verschillende nationale parken en meer dan 20 vierkante kilometer beschermd regenwoud. Hier kunt u de ongerepte natuur ervaren of naar een van de vele watervallen kijken. 

Tijdens een boottocht kunt u genieten van het uitzicht op het eiland met zijn kraampjes en rotsachtige oevers vanaf het water of een uitstapje maken naar de schitterende onderwaterwereld. Tijdens het duiken en snorkelen, ontdek het onderwaterleven in de meest kleurrijke kleuren of zeil een middagje onder de zon door. 

Verveling is zeker geen probleem tijdens een verblijf in Thalang - tenzij je het op die manier wilt.