spa-arrangement

Spa arrangement

genieten van heerlijk gezond water

Onze meest populaire Spa hotels

Spa

Spa is een afkorting van de Latijnse woorden "sanus per aquam", wat  "gezond door het water" betekent. De term Spa duidt waarschijnlijk op de naam van de Belgische plaats Spa, waar deze vorm van kuren zeer populair was.

Tegenwoordig zijn spa's en kuuroorden overal te vinden. In Nederland is het niet zo heel erg bekend, maar in België, Duitsland en Frankrijk hoort dit bij een gezonde levenswijze. Het wordt gebuikt om tot rust te komen, te herstellen of ter preventie van kwalen en het wordt in Duitsland en Frankrijk zelfs deels vergoed door het ziekenfonds. 

Op onze website vindt u een verscheidenheid aan spa's, van heerlijke wellnessresorts in Thailand tot fantastische kuren in Duitsland.

Gebruik de helende kracht van water en kom volledig tot rust tijdens één van onze heerlijke vakanties in de beste spa's wereldwijd.

Wilt u net even wat anders? Dat kan natuurlijk ook bij ons. Denk bijvoorbeeld eens aan een yogavakantie of een wellness weekendje weg.

Bladert u door ons health spa aanbod heen, dan biedt u dit een wereldwijd overzicht van de mooiste health spa complexen. In het weekend of verspreid over één of meerdere weken; altijd ligt een perfect health spa arrangement binnen handbereik.

Laat alle onrust en stress van u afglijden. Laat u zachtjes drijven in het water van de prachtige health spa in uw hotel. Wanneer u bij SpaDreams voor een health spa arrangement kiest, keert u als herboren weer naar huis terug!

Bekijk ook onze andere wellness reizen in Duitsland.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte spa arrangement