alleen-op-vakantie-rust-voor-uzelf

Alleen op vakantie

voor sommigen een kunst en voor anderen een verademing

Onze beste locaties voor alleenreizenden

Heerlijke rustgevende vakanties voor uzelf

Alleen op reis

Voor sommigen een grote stap, voor anderen een gewoonte. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar alleen vertrekken wil niet altijd zeggen dat u de vakantie ook alleen doorbrengt.

Het is daarnaast ook mogelijk dat u ontdekt dat even lekker op uzelf zijn eigenlijk helemaal niet verkeerd is. Er zijn tenslotte geen grenzen aan wat u allemaal kunt ondernemen... alleen of in groepsverband.

Nordic walking bijvoorbeeld; Lekker erop uit met een gids en een groep gelijkgezinden. Dit kan natuurlijk ook individueel, te voet of per fiets. Bijna elk hotel of resort organiseert excursies. Of wat dacht u ervan om heerlijk onderuit te zakken en eindelijk die boeken eens te lezen waar u maar nooit aan toe lijkt te komen?

Met een wijntje natuurlijk of een verse fruitcocktail. Bij de open haard in de loungeruimte of op een zonnig terras onder een parasol? Om u heen het geroezemoes van andere gasten of alleen het ruisen van de zee.

Hoe heerlijk klinkt een dieptemassage of bodywrap? Yoga in groepsverband of mediteren op het terras van uw cottage. Ieder ontspant en geniet op zijn eigen manier. U kunt er ook voor kiezen om eens iets goeds voor uw eigen lichaam te doen. Een reinigende kuur, een culinaire reis of heerlijk voor fit met fango kiezen.

Maar misschien wilde u altijd al duiken leren? Of surfen? Er is niets of niemand die u er nu nog van kan weerhouden.

En van ’s morgens tot ’s avonds kunt u zich dan laten verwennen met heerlijke lekkernijen, vers toebereid met lokale ingrediënten door keukenprinsen, geserveerd door glimlachende medewerkers die alleen uw welzijn op het oog hebben.

En het maakt niet uit of u voor de Alpen kiest, naar Italië wil of altijd al van Bali droomde. De mogelijkheden zijn eindeloos.

U heeft nog vragen? Twijfels? Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar onder +31 (0) 20 894 3655 of stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte!

Ontdek de aantrekkelijkste vakanties voor uzelf