Enjoy Dead Sea (voorheen Daniel)

Een van de beste etablissementen aan de Dode Zee. De spa strekt zich uit over twee niveaus en biedt zwembaden, een sauna en een stoombad, alsmede 20 behandelkamers voor beauty en wellness.

Meest populaire hotelkenmerken

 • Gratis wifi
 • Aircoditioning
 • Zwembad
 • Aan zee
 • Familievriendelijk
 • wellnessruimte
 • Spa & wellness center
 • Sauna
 • Fitnessruimte

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Klimaatkuur, Wellness & Ontspanning

vanaf 7 nachten, tweepersoonskamer, Ontbijt

840 €

 • Toegang tot de spa (vanaf 16 jaar) met gebruik van het binnenbad met water uit de Dode Zee, whirlpool, sauna, stoombad en fitnessruimte
 • Gebruik van een badmantel en het zoetwater binnen en buitenbad
 • WiFi
 • Verzekerd als pakketreis met insolventiebescherming en veiligheidscertificaat
 • Gratis omboeken en annuleren tot 14 dagen voor aankomst met de Flex Upgrade
 • Voor alle details zie Flex Upgrade

Ideaal bij de volgende klachten

Ademwegen / Astma, Huid / Allergieën, Neurodermitis / Psoriasis

Telefoon boekingsnummer: 358P1

Uw reis aanpassen:

Enjoy Dead Sea (voorheen Daniel) in detail

Uw hotel

☀ Het Daniel Dead Sea Resort & Spa Hotel in aantrekkelijk design wordt slechts door de toegangsweg gescheiden van de Dode Zee en heeft een eigen strandgedeelte (op loopafstand).

Zo woont u

290 comfortabele kamers en 12 suites met bad/douche/wc, badjas, haardroger, airconditioning, telefoon, kluis, minibar, koffie/thee set, satelliet TV, WiFi en met uitzicht op de Dode Zee of de omliggende bergen van de woestijn. Gedeeltelijk balkon o. verbindingsdeur. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor alleengebruik. Roken vloeren.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met bad/douche/wc, badjas, haardroger, airconditioning, telefoon, kluis, minibar, koffie/thee set, satelliet TV, WiFi en met uitzicht op de Dode Zee (zijdelings) of de woestijn.

Wi-Fi

Aircoditioning

Kluisje

Haardroger

Kamercode voor telefonische boekingen: 358D1

1 p.k. = 2 p.k.

Eenpersoonskamers met bad/douche/wc, badjas, haardroger, airconditioning, telefoon, kluis, minibar, koffie/thee set, satelliet TV, WiFi en met uitzicht op de Dode Zee  (zijkant) of de woestijn. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor alleengebruik.

Wi-Fi

Aircoditioning

Kluisje

Haardroger

Kamercode voor telefonische boekingen: 358E1

Tweepersoonskamer Balkon

Dubbele kamer met bad/douche/wc, badjas, haardroger, airconditioning, telefoon, kluis, minibar, koffie/thee set, satelliet TV, WiFi en balkon met uitzicht op de Dode Zee  (zijdelings) of de woestijn.

Wi-Fi

Aircoditioning

Kluisje

Haardroger

Kamercode voor telefonische boekingen: 358D2

1 p.k. = 2 p.k. Balkon

Eenpersoonskamers met bad/douche/wc, badjas, haardroger, airconditioning, telefoon, kluis, minibar, koffie/thee set, satelliet TV, WiFi en balkon met uitzicht op de Dode Zee  (zijkant) of de woestijn. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor alleengebruik.

Wi-Fi

Aircoditioning

Kluisje

Haardroger

Kamercode voor telefonische boekingen: 358E2

Tweepersoonskamer Deluxe

Tweepersoonskamer met bad/douche/wc, badjas, haardroger, airconditioning, telefoon, kluis, minibar, koffie/thee set, satelliet TV, WiFi en met uitzicht op de Dode Zee en het zwembad.

Wi-Fi

Aircoditioning

Kluisje

Haardroger

Kamercode voor telefonische boekingen: 358D3

1 p.k. = 2 p.k. Deluxe

Eenpersoonskamer met bad/douche/wc, badjas, haardroger, airconditioning, telefoon, kluis, minibar, koffie/thee set, satelliet TV, Wi-Fi en uitzicht op de Dode Zee of het zwembad. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor alleengebruik.

Wi-Fi

Aircoditioning

Kluisje

Haardroger

Kamercode voor telefonische boekingen: 358E3

Eten & genieten

Buffet en per zitting, ook vegetarische gerechten. Lobby lounge en grill bij het zwembad (deels seizoensgebonden). Conferentiecentrum.

Wellness & Spa

Buitenzwembad met ligbedden en parasols, kinderbad. Natuurlijk solarium (seizoensgebonden). Dead Sea Spa op 2 niveaus (vanaf 16 jaar): zoetwater binnenzwembad, binnenzwembad met water uit de Dode Zee, solarium, whirlpool, Finse sauna, stoombad, fitnessruimte en  cursussen (bijv. yoga, Zumba), 20 behandelkamers voor schoonheid, een verscheidenheid aan massages, modderwraps, scrubs, zeewierwraps en nog veel meer.

Vrije tijd

 

Aankomst

Privé transfer luchthaven TLV zonder wachten € 260 per auto (per enkele reis, 1-3 pers.). 


dichtstbijzijnde luchthaven
Ben Gurion International Airport (TLV) : (ca. 159 km / 113 minuten)

Overige informatie

Kinderen: 2 volwassenen + 1 kind (0-1,9 j.) 100% korting, (2-11,9 j.) € 65-78 per nacht/halfpension.

Kennis van de Engelse taal is een pré.
Mogelijke vakantietoeslagen  op aanvraag.

Let op: Bij het vastleggen van uw reis naar Israël hebben wij het nummer en de vervaldatum van uw paspoort nodig.

Goed om te weten

Klimaattherapie in het Duits Medisch Centrum

De kliniek van het Duits Medisch Centrum (geopend zo.-vr.) is gespecialiseerd in zeer effectieve therapieën voor de genezing van huidziekten, aandoeningen van de luchtwegen en reuma. Het DMZ bevindt zich in het hotel Lot in Ein Bokek en is erkend als klinische revalidatie-inrichting volgens § 107 SGB V met een leveringscontract en vergoedingsovereenkomst volgens § 111 SGB V.
Met natuurlijke geneeswijzen met gebruikmaking van streekeigen bronnen (zeewater, zout, zeemodder, lucht) zorgen Duitstalige artsen en specialisten op het gebied van dermatologie, reumatologie en pneumologie voor uw duurzame genezingsproces.

Aanbevelingen Na overleg met uw arts moet u tijdig voor het begin van de kuur stoppen met het innemen van medicijnen, tenzij ze absoluut noodzakelijk zijn. Stoppen met cortisonehoudende zalven uiterlijk 4 weken voor aanvang van de kuur; cortisonehoudende tabletten blijven innemen tot het onderzoek en gesprek met de arts bij aanvang van de kuur. Neem een gedetailleerd verslag van uw behandelend arts mee naar het eerste onderzoek, evenals alle behandelde zalven en medicijnen en eventuele dieetplannen.

Hotelfaciliteiten in één oogopslag

 • Spa & wellness center
 • wellnessruimte
 • Solarium

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Dode Zee brochure

Een klimaatkuur dankzij de helende werking van de zee

Download PDF Bekijk alle brochures
Boeken Contact Doorsturen