Culturele rondreis Zuid-India

India · Zuidwest- India / Kerala · Cochin
Cochin - Periyar - Madurai - Kanyakumari
DMC Dravidian Trails
Standaard of Deluxe hotels
Naar de aanbiedingen

Voorbij Kerala tot aan de zuidpunt van India.

Naast de hoogtepunten in Kerala, ontdekt u tijdens deze rondreis ook de groene bossen en het culturele erfgoed van Tamil Nadu. Een zonsondergang met uitzicht op de Kanyakumari Tempel aan de zuidelijkste punt van India maakt deze reis tot een unieke India-ervaring.

Populairste faciliteit

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Culturele rondreis Zuid-India - Standaard Hotels

4 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt
Vanaf 597 €

Culturele rondreis Zuid-India - Deluxe Hotels

4 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt
Vanaf 654 €

Culturele rondreis Zuid-India in detail

Rondreis 5 dagen/4 nachten

1. Dag: Cochin

Ontvangst op de luchthaven Cochin en transfer naar het hotel. De pittoreske havenstad, opgericht in 1341, strekt zich uit over eilanden en kustvoorgebieden tussen de Arabische Zee en de Backwaters. Ooit was het een belangrijke stop op de handelsroute tussen Europa en China. In de middag stadstour langs het Mattancherry "Dutch" Paleis, de Joodse Synagoge, de St. Francis Kerk en de Santa Cruz Basiliek. De stadstour benadrukt de gevarieerde koloniale geschiedenis van Cochin. 's Avonds een traditionele Kathakali-dansvoorstelling. Overnachting in Cochin.

2. Dag: Cochin - Periyar

Na het ontbijt, reis naar het natuurreservaat Periyar, bekend om zijn olifanten en tijgers en opgericht in 1973. Boottocht over het Periyar Meer. Overnachting in Periyar.

3. Dag: Periyar - Madurai (Tamil Nadu)

Reis naar het 2.500 jaar oude Madurai, dat in de vorm van een lotus is aangelegd. De moderne, levendige stad heeft haar rijke traditie behouden. Stadstour met bezoek aan het Thirumalai Nayak Paleis en de Sree Meenakshi Tempel, evenals een avondlijke tempelceremonie. Overnachting in Madurai.

4. Dag: Madurai - Kanyakumari

Reis naar de zuidpunt van het Indiase vasteland. Hier ontmoeten de Arabische Zee en de Indische Oceaan elkaar. De zuidelijkste tempel van India - Kanyakumari (ook bekend als Cape Comorin) staat bekend om de spectaculaire zonsop- en ondergangen. Overnachting in Kanyakumari.

5. Dag: Kanyakumari - Kovalam

Verder reizen naar Kovalam naar uw Ayurveda-resort. Onderweg bezoek aan de Suchindram Tempel en het Padmanabhapuram Paleis. Alternatief direct naar de luchthaven Trivandrum (dan inclusief).

Opmerking:

Reisroute is afhankelijk van de aankomst in Cochin en is onder voorbehoud van wijzigingen.

Het Mattancherry "Dutch" Paleis is op vrijdagen gesloten en de Joodse Synagoge op zaterdagen.

Aankomst

Overige informatie

Locatie

Culturele rondreis Zuid-India
India, Zuidwest- India / Kerala, Cochin
Cochin International Airport (COK)
ca. 37km/70min

Hotels in de buurt