ayurveda-op-sri-lanka-vata-pitta-kapha

Detox in Azië

genieten van een eeuwenoud fenomeen

Detoxen in Azië: onze fijnste hotels

Detox in Azië

Een Detoxkuur in Azië, zoals wij die tegenwoordig kennen, maakt, behalve in India, tevens deel uit van de eeuwenoude traditionele natuurgeneeskunde, Ayurveda, op het eiland Sri Lanka. Ayurveda is echter meer dan een natuurgeneeskunde, het is een manier van leven. Waar mensen in het westen hun vertrouwen in moderne medische handen leggen wenden Sri Lankanen zich tot Moeder Aarde en tot alles wat zij hen te bieden heeft. En vergis u niet, de gemiddelde levensverwachting van Sri Lankanen is niet minder dan die van mensen in West-Europa of India. Een authentieke Detoxkuur in Azië kunt u via SpaDreams met een gerust hart boeken. Onze hotels en resorts voor een Detoxkuur in Azië zijn vaak al tientallen jaren vaste partners van SpaDreams.

Ayurveda richt zich op het evenwicht tussen de energieën (dosha’s genaamd) in het menselijk lichaam. Wanneer het evenwicht verstoord wordt is ziekte het gevolg. Een reinigende Detoxkuur, bestaande uit o.a. kruiden, diepgaande en ontspannende behandelingen, meditatie en aangepaste voeding dienen het evenwicht te herstellen. Dit noemen we detoxificatie (Detoxkuur) of, in fraai Engels: body cleansing.

Neem bijvoorbeeld Sri Lanka, het vroegere Ceylon, vormde in de 17e en 18e eeuw een gebied van de Verenigde Oostindische Compagnie (VOC) die een contract afsloot voor de handel in kaneel. Er zijn nog diverse Nederlandse overblijfselen op het eiland te vinden, zoals forten, waterwegen, gouverneurswoningen en zelfs een Nederlands kerkhof. Een klassieke detoxkuur in Azië is dus fantastisch te combineren met een rondreis in Sri Lanka of India.

Daarnaast bieden de SpaDreams Detoxkuur hotels en –resorts in Azië zonder uitzondering al het nodige voor een heerlijk ontspannend verblijf. Vakkundig geschoold en ervaren personeel begeleidt u stap voor stap en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

U kunt, gedurende uw Detoxkuur in Azië behalve van zon, zee, strand en palmbomen, genieten van o.a. zwembaden, yoga, acupunctuur, stoombaden, kruidensauna’s, beauty & wellness. En wanneer u graag sportief bezig bent is er bijvoorbeeld tennis, golf, waterfietsen, Tai Chi, badminton, cricket en zijn er watersporten zoals waterskiën, surfen en duiken beschikbaar. Er zijn talrijke excursies mogelijk, bijvoorbeeld, naar weekmarkten, cultureel historische monumenten, een kaneel- of viskwekerij of een boottocht op de rivier Bentota. En ’s avonds geniet u op het terras van uw hotel van een verfrissende fruitcocktail na genoten te hebben van een heerlijke gezonde, evenwichtige avondmaaltijd.

Kies voor uzelf en uw gezondheid met een ontgiftende Detoxkuur in Azië!

Kijk ook eens naar ons specifiek aanbod voor Detox in India en Detox in Duitsland.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Meer over Ayurveda
Ayurveda

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Vind hier uw perfecte detoxkuur in Azië