Wat is Metabolic Balance?

Breng je lichaam in balans met het metabolic balance dieet!

“Take care of your body. It’s the only place you have to live.”Jim Rohn

 Ben je op vakantie om een gezonde levensstijl aan te leren die je ook na de vakantie bij je houden wil? Richt je daarom om de bron van je levensstijl en ga mee op zoek naar het voor jou aangeschreven evenwichtig en natuurlijk eetpatroon. Bouw kennis op over het Metabolic dieet en trek het door naar je dagelijks leven.

Het Metabolic dieet is een alomvattend voedingsconcept en brengt je metabolisme weer in balans. Artsen en voedingsdeskundigen hebben het concept zo ontwikkelt dat je op een haalbare en bewezen manier je eetpatroon veranderen kan. Het helpt duurzam bij gewichtsproblemen en stimuleert de algemene gezondheid. De eerste stap is  een persoonlijk voedingsschema op te stellen, waar rekening wordt gehouden met individuele verschillen tussen hotelgasten. Dit wordt aan de hand van de bloedwaarden en persoonlijke gegevens zoals grootte en gewicht aangepast. Jouw schema brengt je fysieke conditie in kaart en vertelt welke vorm van het Metabolic dieet bij je past. De maaltijden zijn  gezond en bestaan uit noodzakelijke mineraalstoffen die je lichaam nodig heeft. Dit is belangrijk om een mogelijk verstoorde stofwisseling weer goed in balans te brengen.

Het is niet het belangrijkste, dat je weinig calorieen of alleen een percentage vetten of koolhydraten eet. Belangrijk is niet hoeveel je eet maar wat je eet. De voedingsmiddelen worden gekozen met het criterium hoe zij jouw hormoonhuishouding beinvloeden. Het doel is een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte an insuline te krijgen.

Het is vaak moeilijk om een dieet op je eentje uit te voeren. Dit is waarom gecertificeerde Metabolic Balance begeleiders je doorheen het proces ondersteunen. Het meest volledige effect kan je vanaf 2 tot 3 weken deelname aan een Metabolic Balance vakantie verwachten. Onze SpaDreams hotels bieden naast de dieet ook bewegings- en ontspanningsprogramma´s aan.  Als je beslist op deze reis te gaan, kom je ongetwijfeld met een rijke ervaring terug thuis.

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap