Goede voornemens?

Ben jij het jaar net zo goed begonnen als je had voorgenomen? 

De top 3 van goede voornemens ziet er vaak het volgende uit:
#1 – Meer tijd doorbrengen met familie en vrienden
#2 – Sporten
#3 – Gewicht verliezen

Staat jouw voornemen in het rijtje? Wij betrappen onzelf erop dat het vaak blijft bij een voornemen. Nu hebben wij de oplossing bedacht, de bovenstaande 3 voornemens combineren tijdens een vakantie. Er zijn heel veel gezonde vakanties te bedenken, denk bijvoorbeeld aan een wintersport of golfvakantie, maar wist je dat heel veel hotels ook speciale sport- en vastenprogramma’s aanbieden. Naast ontspannen en relaxen (wat uiteraard hoort tijdens een vakantie) krijg je professionele begeleiding om jouw doel te behalen.

Een heel veel mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld:
– sportvasten;
– sapkuren;
– reinigingskuur;
– ongiftigingskuur;
– ontslakkingskuur;
– en, natuurlijk het razend populaire Detoxen.

Maar wat is nou precies Detoxen? Iedereen kent het woord: Detox. Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel ontgiften. Met een detoxkuur reinig je het lichaam en raak je stress kwijt. Kortom; een grote schoonmaakbeurt voor lichaam (en geest).

Je kunt een detoxkuur thuis doen, maar heel veel hotels bieden ook detoxprogramma’s aan. Dat klinkt ons toch iets fijner in de oren. Wij hebben twee hotels geselecteerd, met een detoxprogramma, die wij graag met jullie willen delen.

_665_1_1280_720_5
SIANJI WELLBEING RESORT

 

Het Sianji Wellbeing Resort in Turkije biedt drie verschillende detoxprogramma’s aan. Geniet tijdens uw verblijf van de madarijnen tuinen, de olijfplantages, de rustige baaien, schilderachtige dorpjes of geniet in de Spa van het hotel (ca. 3.000 m2).

SHA Wellness Clinic
SHA Wellness Clinic

Of kies voor de super luxe SHA Wellness Clinic, in Spanje. Geniet van het prachtige uitzicht, de fantastische detox maaltijden en het gehele jaar door aangename temperaturen. De prijzen voor een verblijf in SHA zijn dan helaas ook wel wat duurder, maar zeg nou zelf.. Ik word al ontspannen van alleen de foto’s bekijken.

Bekijk de verschillende manieren om te detoxen.

Heb jij goede ervaringen met detoxen? Deel deze met ons!

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap