AHAVA, het wonder van de dode zee

De sleutel tot de filosofie van onze hotels steekt in onze slogan: ‘de vier sterren van het lachen‘. Ons doel is perfectie & kwaliteit tot in de kleinste details te bieden, om ervoor te kunnen zorgen dat onze gasten zich helemaal kunnen ontspannen.  Dit is echter bij lange na niet genoeg want elk hotel met vier sterren heeft dit als doel.

SpaDreams vakantie Wat is dan het verschil? In onze hotels wacht niet alleen een kamer op u maar wij bieden u een ”thuis”, in plaats van wellness-service bieden wij u pure ontspanning en rust, in plaats van programma’s verwelkomen wij u met een levensgevoel. MenDan heeft niet alleen de juiste ambiente bij de wellness behandelingen, maar biedt u ook een totale verfrissing voor lichaam en geest  MenDan is niet slechts een hotel, het is een warm nest van ontspanning en tot rust komen.

Hier krijgt u een onbetaalbaar kado: een tevreden lach, die u mee naar huis zult nemen.

Professionele gezicht- en lichaamsbehandelingen, Maria Galland behandelingen, aromabad behandelingen, een kapsalon en schoonheidsspecialiste – alles samen op 1 beauty eiland.

Bent u op zoek naar iets bijzonders?

Ons antwoord: De magische mineralen uit de dode zee en diens werking:

Mensen van overal ter wereld bezoeken het diepste punt van de aarde in het bewustzijn dat de dode zee en cosmetische producten van de dode zee  een wonderlijke bron voor de menselijke huid is.  Het geheim van de schoonheid zit verborgen in het water van de dode zee. Om in het water van de dode zee te kunnen duiken, en om de mineralen van het modder en de zouten op te kunnen nemen, heeft een geruststellende en strak werkend effect en zorgt voor een mooie huid. De dode zee heeft de hoogste concentratie mineralen ter wereld. Zijn mineraalrijke aardlagen produceren een buitengewoon hoge concentratie aan magnesium, calcium, kalium, strontium, borium en ijzer, die essentieel zijn voor een goede gezondheid en een elastische huid.

De dode zee bestaat voor 35% uit mineralen, bij ander zeewater is dit 3,5 %. Dankzij de hoge concentratie aan zouten en mineralen zorgt de dode zee (en dode zee cosmeticaproducten) ervoor dat de huid volledig verzorgd wordt en voorkomt uitdroging doordat het de huid rijkelijk met vet verzorgd wat ervoor zorgt dat de mineralen opgeslagen kunnen worden.
Water uit de dode zee is uniek en is rijk aan waardevolle proteïnes die door algen en fossielen geproduceerd worden. Het mineraalgehalte van het dode zee water alsmede het zeer geringe pollen- en allergiegehalte hebben bijzonder positieve uitwerkingen op de gezondheid en staan bekend als natuurlijke bron voor schoonheid en voor de dode zee producten. Nu bent u in staat om ook thuis van de voordelen van de dode zee in de  vorm van onze dode zee cosmetica producten te profiteren.

De Egyptische vrouwelijke farao’s wisten dat de dode zee een helende en verzorgende werkingSpaDreams vakantie had en daarom werd de dode zee ook hun persoonlijke welness-spa. Moderne diva’s kunnen van de mineralen van de dode zee in de zorgvuldig samengestelde beautyproducten van de Israelische producent Ahava genieten – en het goed bewaard gebleven beautywonder zelf ondervinden. De samenstelling is zorgvuldig uitgedacht en zijn verzorgend, de zouten verzachten bestaande huidproblemen zichtbaar, werken rustgevend en helend. De Ahava formule luidt : wie een gezonde huid heeft, heeft niet veel make-up nodig. En die formule werkt: terwijl Ahava bij ons nog als klein merk bekend is, worden de producten in Israël van generatie op generatie doorgegeven.

Dus wilt u zich ontspannen en als nieuwgeboren voelen? Ons antwoord: MenDan.

SpaDreamsNL Instagram
Sitemap