Yoga Weekend met SpaDreams

Yoga Weekend

Een paar dagen actief helemaal voor uzelf

Een selectie van onze yoga weekendjes weg

Een yoga weekend vol ontspanning

Yoga Weekend SpaDreams

Verlang je naar rust, ontspanning en de kleine dingen in het leven? Dan is het misschien tijd dat je eens actief wat voor jezelf gaat doen! Wat dacht je van een yoga weekend? Het voelt zo goed om even de tijd voor jezelf te nemen en dag met bezigheden te vullen die je verrijken, je een goed gevoel geven en oprecht plezier doen. Yoga helpt je om de kleine momenten als ware geluksmomenten te beleven zodat je al gauw vervuld bent van een diep gevoel van tevredenheid. Twee dagen gevuld met yoga en ontspanning kunnen al een verbazingwekkend effect hebben! Geniet van de rust, vind je innerlijke centrum en ontmoet gelijkgestemde zielen!

Om zo min mogelijk tijd te verliezen met reizen is voor een ontspannen weekend een yoga weekend retreat in Duitsland bijzonder geschikt. Dankzij de prima vluchtverbindingen heb je zo ook de mogelijkheid om een lang weekend yoga aan de Middellandse Zee te beleven! Maar waar je je retraite weekend ook doorbrengt, belangrijk is, dat je fit en ontspannen weer in het alledaagse leven terugkeert!

Helemaal perfect word je time-out wanneer je yoga en wellness combineert. Veel van onze yogahotels liggen niet alleen in een prachtige omgeving maar zijn ook voorzien van een eersteklas wellnesslandschap. Laat je na je uurtje yoga gewoon eens lekker verwennen met een heerlijke massage!

Een dergelijk weekend is overigens ook heel geschikt voor yogabeginners. Als nieuweling verzamel je gedurende een retraite weekend de eerste ervaringen en heb je tevens de mogelijkheid om een voorproefje te krijgen van de filosofie van de leer. Na de lessen vinden vaak interessante gesprekken met ervaren yogi plaats want ook als bekwame yogi kun je tijdens een weekend yoga intensief aan je asana’s werken en er valt altijd wat nieuws te leren. Zelfs na een korte vakantie profiteren beginners en ervaren yogabeoefenaars nog van de aangeleerde oefeningen en meditaties. Integreer ze in je dagelijkse leven en help jezelf zo aan een evenwichtige en ontspannen levenswijze.

Laat je inspireren en geniet van een retraite weekend vol ontspanning!

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga aan zee

Ayurveda Yoga

Yoga en wandelen

Yoga meditatie

Retraite weekend

Detox yoga vakantie

Yoga vakantie Frankrijk

 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Lees meer over Yoga

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Vind hier uw perfecte yoga weekend