romantisch-weekend-weg-wellness

Verwenweekend voor twee

heerlijk samen met iemand genieten

Lekker samen er even tussenuit

Bent u allebei toe aan een stukje ontspanning? Dan zorgt SpaDreams graag voor een verwenweekend voor 2. Door de ruime keuze uit locaties die wij bieden, vindt u altijd een plek waar u graag naartoe wilt gaan. De locaties liggen verspreid door binnen- en buitenland en bevinden zich zonder uitzondering in een prachtige omgeving. Wilt u niet ver rijden, kies uw verwenweekend voor 2 dan lekker dichtbij. Graag met de auto een stukje de grens over? Geen probleem, op tientallen locaties strijkt u na een korte autorit neer voor het heerlijkste verwenweekend ooit.

Bij SpaDreams heeft u zelf de meeste invloed op uw arrangement. Voor uw verwenweekend voor 2 kiest u eerst samen een leuk thema. Wordt het wellness, yoga of misschien gezellig samen wandelen? Het is allemaal mogelijk bij SpaDreams. Bovendien kunt u het verwenweekend tot op het laatste moment bij ons reserveren. Laat de dagelijkse sleur even los en breek er gezellig samen tussenuit. Ons aanbod is zo verleidelijk dat het jammer zou zijn om deze mogelijkheid te missen. Bedenk dat u op elke locatie uiterst gastvrij wordt ontvangen. Ook in de omgeving bent u bij tal van winkeltjes en restaurants welkom. Behoefte aan wat telefonisch advies? Bel gerust. U kunt elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 telefonisch bij ons terecht.

Tijdens uw verwenweekend voor 2 bent u er even helemaal uit en doet u genoeg energie op om er samen weer een tijdje tegenaan te kunnen. Maak gauw uw keuze! 

Een romantisch weekendje weg in Duitsland?