Gesund Urlaub machen in der Türkei

Turkije

Beleef een droom vakantie met culturele highlights en intense ontspanning

Sprookjesachtige baaien wachten op u

Gemoedelijk en ontspannen ligt u op een zachte handdoek op een fijn zandstrand. Zacht streelt de warme bries over uw huid, terwijl u in de schaduw van enkele palmbomen van het zomerweer geniet, cocktail in de hand. Uw individuele droomvakantie geniet u met SpaDreams. Draai de knop eenvoudigweg om en verban een paar dagen lang elke gedachte aan uw dagelijkse werkzaamheden en leven van alledag. Het moment is gekomen de stress en hectiek van de laatste dagen en weken achter u te laten.   

U komt geheel tot rust aan het strand van de Egeïsche Zee of de Turkse Rivièra waarbij u gedurende avontuurlijke boottochten dolfijnen, inheemse zeedieren en exotische planten kunt waarnemen. Door de verschillende klimatologische omstandigheden en landschapsvormen biedt Turkije een enorme veelzijdigheid als het gaat om inheemse dier- en plantensoorten, die u gedurende wandelingen en lange wandeltochten door de nationale parken kunt tegenkomen. 

Duik onder in een avontuurlijke vakantiebelevenis waarbij u zich tegelijkertijd kunt ontspannen en opnieuw vrij kunt ademhalen. Blijf actief met surfen, zeilen of waterskiën en laat daarna uw ziel balsemen op het strand terwijl u luistert naar het zachte ruisen van de azuurblauwe golven van de Middellandse Zee

Bevorder uw persoonlijke welzijn gedurende een regenererende massage of wellnessbehandeling. Geniet van een originele, oriëntaalse hamam, een traditioneel Turks reinigingsritueel met schuimende zeepmassage en beloon uzelf met rust en stilte in de ruime spa- en saunalandschappen van de hoogwaardige hotels en resorts van SpaDreams.  

Wij helpen u uw vakantie geheel naar wens samen te stellen met zowel gezondheidsbevorderende programma’s en sportieve activiteiten als rust en diepe ontspanning. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verkwikkende detoxkuur aan de idyllische westkust van Turkije of een wel heel bijzondere yogavakantie   – yoga cruising?

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Turkije