Entspannungsurlaub in Slowenien genießen

Slovenië

Uw afwisselende vakantie vol onverwachte diversiteit

Ontdek de meest populaire aanbiedingen in Slovenië

Ontdek de meest populaire locaties in Slovenië

Spontaan genieten gedurende uw vakantie in Slovenië!

U bent er nog niet helemaal uit of u de voorkeur geeft aan een zonnige vakantie op de eindeloze zandstranden aan de Middellandse Zee of aan een actief ontspannend verblijf in een onberoerd natuurlandschap aan de voet van een monumentale bergketen? Waarom een definitieve beslissing nemen? Reis met SpaDreams naar Slovenië en beleef aan de Adriatische kust een ontspanningsvakantie om van te dromen, terwijl u op minder dan 2 uur afstand al een uniek Sloveens berglandschap vindt waar u fantastisch kunt wandelen. 

Compact en toch zo ongelooflijk gevarieerd, met één van de grootste biodiversiteiten van Europa, een heel afwisselend landschap en klimaat, biedt een verblijf in Slovenië u een unieke vakantiebelevenis. Op een relatief klein oppervlak vindt u hier een enorm scala aan natuurlijke kenmerken, die erop wachten ontdekt te worden.     

Evenzo rijk aan contrast als het adembenemende landschap is het vakantieaanbod van deze Oost-Europese bestemming. Thermen en geneeskrachtige baden in het noordoosten bieden een perfecte basis voor een medisch begeleid therapeutisch verblijf betreffende een veelvoud aan ziektebeelden. Voor gezondheidsbewuste vakantiegangers, die voor zichzelf wat goeds willen doen en hun welzijn willen bevorderen, zijn er professioneel begeleide, gezondheidsbevorderende programma’s, denk bijvoorbeeld aan gymnastiek en sport, voedingstherapie, detoxen en vasten. Ontspannen en genieten kunt u het beste gedurende een massage in een modern wellnesslandschap terwijl u verblijft in één van onze eersteklas hotels of resorts in het binnenland of aan de Sloveense rivièra.  

Zelfs voor een exotische Ayurvedakuur of Ayurvedische wellnessbehandeling hoeft u niet ver weg te gaan. U kunt de werking van deze oeroude Indische geneeskunde leren kennen en de “leer van een lang en gezond leven” authentiek en van dichtbij beleven gedurende een door SpaDreams aangeboden programma midden in Europa.  

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Slovenië