Gesundheitsurlaub in Österreich

Oostenrijk

Ontdek en beleef de kracht van het Alpenlandschap

Ontdek de beste thema's in Oostenrijk

Ontdek de mooiste locaties in Oostenrijk

Gezond en fit in dromerige landschappen

Zuivere berglucht en prachtige,  groene gras vlakten langs de vele paden kunt u bewandelen zodra u uw vakantie voor Oostenrijk via SpaDreams boekt. Beleef de kleurrijke en bloeiende planten op weg naar uw berghut, wiens terras een adembenemend uitzicht van ongeveer 3.000 meter hoogte biedt. Ga te voet op avontuur op de verrassende kronkelende paden of beleef de spectaculaire kloven op een mountainbike.

Natuurlijk kunt u ook heerlijk tot rust komen tijdens uw SpaDreams vakantie, waarom kiest u niet voor een heerlijk wellness-hotel met regionale modder behandelingen, geurende kruidenbaden en rustgevende olie massages. Ontdek de uitgestrekte natuur en pure stilte tussen de bergen, alles wat in ons hectische leven ontbreekt: even tijd voor uzelf. 

Gezondheidsreizen of anti-stress en preventieve burn-out vakanties kunt u in Oostenrijk ook via SpaDreams vinden. De perfecte omstandigheden voor de perfecte basis van uw individuele gezondheidsreis.

U kunt natuurlijk ook ervaren hoe professioneel uitgevoerde Ayurvedische behandelingen in zijn werk gaan, daarvoor hoeft u niet verder dan Oostenrijk te kijken. Kom tot rust en breng de negatieve invloeden van het dagelijkse leven weer op balans. Geniet van een combinatie van comfort en ontspanning die u met een SpaDreams reis kan realiseren. 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Aanverwante thema´s

Ontdek de mooiste locaties in Oostenrijk