Luxe vakantie Bali

Luxe Vakantie Bali

eiland van de goden en draken

Onze favoriete luxe vakanties Bali

Luxe vakantie Bali

Ontdek pure heerlijkheid op het betoverende eiland Bali! Een werkelijk tropisch paradijs met oosterse rijkdom, uniek voor de Indonesische eilanden. Uw luxe vakantie Bali neemt u mee op een luxe wellness reis als geen ander. Van het zachte zand van Bali’s prachtige witte stranden, tot de verbluffende hoogte van de vulkaan die het centrum van het eiland domineert. De prachtige landschappen en mooiste hotels Bali beloven de perfect setting een ‘life-changing’ wellness ervaring.

Hetzij u opzoek bent naar pure ontspanning of iets avontuurlijkere ervaring, Bali zal ervoor zorgen dat uw dromen werkelijkheid worden. De beste hotels Bali beschikken over butler services, ‘pillow menus’ en ‘world-class’ faciliteiten, onze luxe hotels Bali zijn de verwezenlijking van onvergetelijk comfort.

Luxe wellness Bali

Van kokosnoot massages en ‘golden facials’, tot aroma bloemen baden en zeezout ‘scrubs’, onze Bali luxe wellness programma’s zorgen voor een prachtige indruk van de tropen en overweldigen u met ‘gezondheid’. Avonturiers kunnen tijdens een luxe vakantie op Bali genieten van sensationele ervaringen zoals zeilen met dolfijnen tijdens zonsondergang, duiken naar een kleurrijk rif, het ontdekken van eeuwenoude tempels, Balinese dansklassen en Indonesisch winkelen op één van de vele bruisende marketen op het eiland.

Bijzondere hotels Bali

Bali slaagt erin ondanks het grote interesse, toch de charme van kleine, bijzondere accomodaties te behouden. SpaDreams heeft een exclusieve selectie van de meest bijzondere hotels Bali gemaakt, om u te helpen de juiste keuze te maken. Laat u verwonderen in een ander land, waar de traditionele architectuur en lieftallige, harmonische cultuur diep verwoven zijn met de mooiste resorts. U kunt genieten van authentische wellness programma’s, betoverende uitzichten en individuele service om uw vakantie te plannen. Een villa huren Bali blijft een van de populairste opties voor de reiziger op zoek naar een unieke ervaring.

Heeft u nog vragen over beste hotels op Bali? Of wilt u advies bij het boeken van uw droomreis naar één van de vele luxe hotels op Bali? Neemt u dan gerust contact met ons op. SpaDreams – uw specialist voor een luxe vakantie op Bali.
 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Onze luxe thema's en bestemmingen: bekijk ons aanbod

Bekijk alle luxe vakanties Bali