Yoga Docenten Opleiding bij Yoga Skyros Academie
COMFORT

Griekenland · Athene · Glyfada

Sluit u aan bij de snelst groeiende groep onderwijzers ter wereld. U bent slechts enkele weken van een spannende en lonende carrière als yogaleraar verwijderd. Het door Yoga Skyros ontwikkelde, en door de American Yoga Alliance (AYA) erkende certificeringsprogramma werpt een heel nieuw licht op de vele aspecten van yoga. Na dit programma bent u in staat zelfstandig op effectieve wijze een yogaklas te begeleiden, uw leerlingen te inspireren en levens permanent te veranderen.

Populairste faciliteit

Zwembad
Centrale ligging
Yoga
Gratis parkeren

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Yogatherapie Training 300 YTT

20 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt
Vanaf 2.300 €

Hatha Yoga Docententraining 200 RYT

20 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt
Vanaf 2.400 €

Hatha Yoga Docenten Opleiding 300 RYT

20 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt
Vanaf 2.400 €

Yoga Therapie Training 200 YTT

20 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt
Vanaf 2.400 €

Yoga Docenten Opleiding bij Yoga Skyros Academie in detail

Uw hotel

Het programma is ontworpen om de vele aspecten van yoga aan te pakken en je te leren hoe je een effectieve yogales kunt leiden. Je leert Hatha Yoga, de moeder van alle westerse yogastijlen. Elke les heeft maximaal zes tot acht studenten. De heldere, pure Hatha Yoga in zijn essentie zal worden onderwezen. Dit programma is ontworpen voor de serieuze yogi. De Academie is gebaseerd op het concept van kleine klassen, hoogwaardige docenten, begrip en een betere verbinding met het eigen bewustzijn en de innerlijke rust. Hieronder staan slechts enkele van de onderwerpen die u tijdens de training zult behandelen: 

 1. leer over yoga-ethiek en de leerling-leraar relatie
 2. ontdek en bestudeer het achtdelige pad naar Pantanjali...
 3. leer meer over de geschiedenis van yoga door middel van de oude teksten van de meesters
 4. leer presentatie- en communicatievaardigheden als belangrijke voorwaarde voor het succesvol leiden van een yogales en het verbinden met uw studenten
 5. leer de hulp van de asana
 6. leer meer over de basis fysiologie en anatomie in relatie tot Yoga
 7. leer verschillende yogastijlen
 8. wordt geïnformeerd over de oprichting en de marketing van een succesvolle yogastudio
 9. het lichaam fysiek en emotioneel te leren begrijpen en de energie van de groep of het individu te lezen.
 10. leer hoe je asana's op een vloeiende manier kunt uitvoeren en op de juiste manier kunt inhaleren en uitademen.
 11. leer hoe je een yogales training voor lichaam en geest kunt geven
 12. leer hoe u uw stem en handen kunt gebruiken om mensen aan te moedigen en te inspireren en hoe u uw lichaamstaal kunt gebruiken om een les te verbeteren.
 13. leer yoga specifiek te gebruiken in verband met bepaalde ziekten zoals rugpijn, slaapstoornissen, gewichtsverlies, depressie, menopauze, hormoonbalans of artritis. De Yoga Skyros IKE Academy is gespecialiseerd op dit gebied.

Het verschil met andere yogascholen is dat je bij Yoga Skyros direct door de meester wordt opgeleid.

Je leert een aanpak kennen die je optimaal voorbereidt op een praktische carrière als yogadocent. Onze afgestudeerden zijn gediplomeerd, bekwaam en kunnen direct na het behalen van hun diploma als yogadocent aan de slag. Het Yoga Skyros IKE-concept maakt en inspireert de deelnemers. Door de motiverende en teamgerichte sfeer groeit en ontwikkelt u zich zowel als yogadocent als privépersoon. Yoga Skyros IKE is sinds 2005 bezig met het trainen en opleiden van yogadocenten.

Voorbeeld dagschema:

08:00 - 09:00 Ontbijt
09:00 - 10:00 Hatha Yoga les
10:00 - 12:30 Hatha Yoga onderwijs en techniek van asanas
12:30 - 15:00 Lunchpauze
15:00 - 17:00 Hatha Yoga onderwijs en techniek van asanas
17:00 - 18:00 Hatha Yoga les
18:00 Samenvatting

Het curriculum is van maandag tot vrijdag. Op zaterdag is er een Hatha Yoga les van 09:00 tot 10:00 uur. Dan ben je vrij tot maandagochtend.

Programmawijzigingen zijn voorbehouden.

Eten & genieten

Er wacht een rijkelijk ontbijt op u. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om halfpension of volpension te boeken tegen een toeslag. Indien u dat wenst, kan de kok ook vegetarisch eten voor u bereiden in de keuken op het terrein, maar alleen met voorafgaande reservering. Verder biedt de stad u tal van restaurants waar u kunt genieten van de Griekse sfeer.

Yogaleraar

Yoga Master Carmen Hellmann - Radha Ji heeft meer dan 20 jaar ervaring als een geavanceerde persoonlijke fitness trainer, aroma massage therapeut, Thaise massage therapeut en Level II Muay Thai Boxing Instructor. Ze is een professionele Yoga Specialist en heeft de gerenommeerde en ervaren Yoga Docent 200 en 500 RYT. Ze is ook geregistreerd bij Yoga Alliance USA met hun Yoga Certificeringsprogramma en is een Yoga Alliance Continuing Education Provider (YACEP). Ze heeft haar eigen unieke en dynamische yogadocentenprogramma ontwikkeld en studeerde en trainde met de beroemde Master Dickson in Hong Kong en Swami Vidyanand. In Hong Kong en Shanghai heeft ze tien jaar lang met succes gewerkt en yogadocenten opgeleid. De meesten hebben nu hun eigen studio. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Taal

Duits-Engels-Frans

Aankomst

Hotelkamers in één oogopslag

Het privéhuis - de Yoga Skyros Academy - ligt in het charmante Voula in het zuiden van Athene, op ca. 1,5 km van de zee.
De Yoga-academie heeft een eigen zeewaterzwembad met jacuzzi. U verblijft in de 700 m² grote privé-villa, waar de eigenaren en instructeurs ook verblijven tijdens de retraite. Er zijn 8 kamers beschikbaar. 5 tweepersoonskamers met twee eenpersoonsbedden bevinden zich op de tweede verdieping. De andere twee tweepersoonskamers bevinden zich op de eerste verdieping en op de begane grond. De grote yogaruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Elke tweepersoonskamer heeft zijn eigen ruime badkamer met ligbad. Het ontbijt wordt geserveerd in de keuken-woonkamer op de begane grond. 6 kamers hebben een eigen balkon. De sauna is gratis voor klanten die een retraite hebben geboekt. Yogadocenten in opleiding kunnen tegen betaling van 10 euro gebruik maken van de sauna.
 • Tweepersoonskamer met eigen bad

  Meer details
 • Eenpersoonskamer met eigen bad

  Meer details
 • Tweepersoonskamer

  Meer details

Locatie

Yoga Docenten Opleiding bij Yoga Skyros Academie
Griekenland, Athene, Glyfada
Eleftherios Venizelos International Airport (ATH)
ca. 15km/13min

Hotels in de buurt