Shinshiva Ayurvedashram
COMFORT

uitzicht over de Arabische Zee
Dr. Shanthi Franklin leidt het resort
Kovalam Beach op ca. 10 km / 20 min.
Naar de aanbiedingen

Ayurvedische verwennerij in harmonie met de golven van de Arabische Zee

Shinshiva is een oase waar traditie en moderniteit samenkomen om u een holistische helende ervaring te bieden.

Populairste faciliteit

Gratis wifi
Rustige omgeving
Aan zee
Toegankelijk voor gehandicapten
Geschikt voor senioren
Duurzaam verblijf
Ayurveda arts
Ayurveda naar Doshatype
Nieuw bij SpaDreams

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Klassieke Ayurvedakuur

7 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 1.106 €
nieuw

Shinshiva Ayurvedashram in detail

Uw Ayurveda-resort

Het Shinshiva Ayurvedasharam is gelegen op een idyllische heuvel en biedt een adembenemend uitzicht over de palmboomgaarden en de Arabische Zee. Gelegen in de rustige kustplaats Chowara, slechts 26 km van de luchthaven Trivandrum en 8 km van de bekende Kovalam-regio, biedt het een vredige en ontspannende sfeer en authentieke Ayurveda-behandelingen. Dr. V. Franklin, de oprichter van Shinshiva en pionier in de wereldwijde verspreiding van Ayurveda, kwam uit een familie met meer dan 400 jaar Ayurveda-traditie en ontving in 1999 de 'Touristic Man of the Year' Award. Tegenwoordig wordt het resort geleid door zijn dochter Dr. Shanthi Franklin.

Ligging & omgeving

Chowara is een rustig kustdorp in Kerala, India, bekend om zijn afgelegen stranden en spirituele sfeer. Dichtbij Kovalam gelegen, biedt het een rustige ontsnapping weg van de drukte, ideaal voor ontspanning en Ayurveda-behandelingen. Het charmante Chowara Beach nodigt bezoekers uit om de natuurlijke schoonheid en lokale cultuur te ervaren, ver weg van de toeristische drukte.

Eten & genieten

Ervaar in Shinshiva Ayurvedashram een culinaire reis die welzijn centraal stelt. De Ayurvedische keuken combineert heerlijke smaken met gezonde voeding en zorgt zo voor een unieke eetervaring die zowel het lichaam voedt als de smaakpapillen verwent. U geniet van uw maaltijden in het openluchtrestaurant, omgeven door natuur, wat de eetervaring nog specialer maakt. Uw gerechten worden bereid met verse, seizoensgebonden en lokale ingrediënten. Het resort biedt individueel aangepaste menu's die zijn afgestemd op uw persoonlijke dosha.

Ayurveda Centrum

Het Ayurveda Centrum Shinshiva biedt eersteklas zorg door vier ervaren Ayurveda-artsen en twintig toegewijde therapeuten die zich inzetten voor het welzijn van de gasten. Het centrum beschikt over tien behandelkamers, gescheiden naar geslacht, en een toegankelijke kamer voor personen met mobiliteitsbeperkingen. Shinshiva is gespecialiseerd in het verlichten van diverse klachten en gebruikt op maat gemaakte Ayurvedische therapieën die een duurzame verbetering van de gezondheid en het welzijn bevorderen.

Vrije tijd

Het recreatieprogramma biedt een verscheidenheid aan activiteiten en ervaringen. Traditionele festiviteiten zoals Onam, Kerstmis en nieuwjaarsprogramma's worden zonder extra kosten georganiseerd. Ayurveda-seminars, culturele evenementen en kookcursussen in Kerala-stijl kunnen tegen betaling ter plaatse worden geboekt. Privé yoga- en meditatiecursussen in het openlucht yoga-centrum zijn op aanvraag en tegen een vergoeding (ca. € 10) beschikbaar.

Aankomst

Overige informatie

Hotelkamers in één oogopslag

30 kamers verdeeld in vier verschillende soorten in traditionele Kerala-stijl, elk genoemd naar de essentie van uw ervaring: Shin, Shiva, Ayur en Veda. Alle kamers zijn uitgerust met badkamer/toilet, airconditioning, plafondventilator, telefoon, woonruimte en balkon of terras.

 • Shin 2pk

   ca. 23 qm · tweepersoonsbed · zeezicht · balkon
  Meer details
 • Shiva 2pk

   ca. 23 qm · tweepersoonsbed · zeezicht
  Meer details
 • Ayur 2pk

   ca. 23 qm · tweepersoonsbed · deels zeezicht · balkon
  Meer details
 • Veda 2pk

   ca. 23 qm · tweepersoonsbed · terras
  Meer details
 • Shin 1pk=2pk

   ca. 23 qm · tweepersoonsbed · zeezicht · balkon
  Meer details
 • Shiva 1pk=2pk

   ca. 23 qm · tweepersoonsbed · zeezicht
  Meer details
 • Ayur 1pk=2pk

   ca. 23 qm · tweepersoonsbed · deels zeezicht · balkon
  Meer details
 • Veda 1pk=2pk

   ca. 23 qm · tweepersoonsbed
  Meer details

Locatie

Shinshiva Ayurvedashram
India, Zuidwest- India / Kerala, Kottukal
Trivandrum International Airport (TRV)
ca. 21km/33min

Vergelijkbare hotels

Hotels in de buurt