de helende kracht van de natuur
55 jaar succesvolle kuurervaring
ideaal voor alleenreizenden
Naar de aanbiedingen

De helende kracht van de natuur in het Waldviertel

Aankomen en ontspannen in een hotel waar aandacht voor het kleine groot wordt geschreven. Midden in ongerepte natuur, ver weg van de dagelijkse stress, kunt u tijdens lange boswandelingen, een heilzame modderpakking of een modderbad in het eigen heilzame modderbad volledig tot rust komen.

Populairste faciliteit

Rustige omgeving
Toegankelijk voor gehandicapten
Ideaal voor alleenreizigers
In de natuur
Geen éénpersoonskamertoeslag
Nieuw bij SpaDreams
Sauna
Fitnessruimte
Honden toegestaan

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Rust in het dagelijks leven 2 nachten

2 nachten, tweepersoonskamer, halfpension
Vanaf 224 €

Tijd voor mijzelf 3 nachten

3 nachten, tweepersoonskamer, halfpension
Vanaf 376 €

Moorbad pauze 5 nachten

5 nachten, tweepersoonskamer, halfpension
Vanaf 628 €

Moorbad pauze 7 nachten

7 nachten, eenpersoonskamer, halfpension
Vanaf 1.058 €

Gezondheidshotel Moorbad in detail

Uw hotel

Het familiair en persoonlijk geleide hotel verwelkomt u met de vriendelijkheid en hartelijkheid van het Waldviertel. Voel u vanaf de eerste minuut op uw gemak en geniet van een heilzaam modderbad in het kuur- en gezondheidshotel.

55 jaar ervaring met ons handverwerkte, direct op de huid aangebrachte Bad Großpertholzer heilzame modder maakt de modderbehandelingen een ware weldaad voor rug, gewrichten, spieren en uw wervelkolom.

Ligging & omgeving

In het noorden van Neder-Oostenrijk vindt u op een hoogte van 714 m een krachtplek die ideale voorwaarden biedt voor zowel ontspannende als actieve kuur- en vakantiedagen. Een gevarieerd aanbod aan natuur- en recreatiemogelijkheden opent zich rondom het gezondheidshotel.

Eten & genieten

Regionale en seizoensgebonden Waldviertler vitaliteitskeuken. Ontbijtbuffet, halfpension naar keuze als lunch of diner à la carte. Salade- en soepbuffet. Ook vegetarische, lactose- en glutenvrije maaltijden. Kuurcafé.

Wellness & Spa

De eigen wellnessoase van het hotel biedt ontspanning, rust of actieve lichaamstraining. Het aangesloten saunagedeelte met BIO-sauna, stoombad, infraroodcabine en ontspanningsruimte. Voor uw activiteit staat er een fitnessruimte met cardio-apparaten de hele dag tot uw beschikking. Kuurbehandelingen voor het steun- en bewegingsapparaat, vrouwengezondheid (endometriose en chronische onderbuikpijn) en reumatische aandoeningen. Schoonheidssalon.

Gezondheid & kuren

De 5 pijlers van handelen – het gezondheidsconcept

"De 5 pijlers van handelen" – het gezondheidsconcept begeleidt de gasten op hun weg naar betere gezondheid, meer welzijn, innerlijke balans en verhoogde levenskwaliteit. Een holistische therapiebenadering helpt om zich volledig te concentreren op het essentiële – op zichzelf en de eigen gezondheid.

Modder

De geneeskrachtige modder wordt op een bronbesparende manier gewonnen, voordat het direct op de huid kan werken en zo zijn helende kracht ontplooit. De daarbij vrijgekomen warmte bevordert de bloedcirculatie en stimuleert de stofwisseling.

Natuur

Omgeven door het natuurpark Nordwald en de voor het Waldviertel typische bossen, waar bijna om elke hoek een millennia-oude granietsteen te ontdekken valt, is de omgeving een eldorado voor mensen op zoek naar ontspanning.

Geneeskunde

De artsen en therapeuten zorgen voor elke gast individueel – de holistische gezondheidsbenadering die wordt gevolgd, richt zich niet alleen op de klachten, maar ziet de mens als geheel.

Voeding

Voeding is cultuur, gemeenschap en genot. Voeding is een van de belangrijkste ritmegevers van het levensritme en bepaalt op deze manier door beïnvloeding van het immuunsysteem onze gezondheid.

Individualiteit

Door persoonlijke zorg wordt elke gast individueel en hartelijk verwelkomd. Het naar elkaar toe groeien met een glimlach en een open oor creëert de familiale sfeer die het hele hotel en het team bepaalt.

Vrije tijd

Bad Großpertholz, het mekka voor mountainbikers. Speciaal voor hen is een tweewielervriendelijke infrastructuur gecreëerd. Voor "echte mountainbikers" bieden de uitdagende en gevarieerde routes (int. Mountainbike-Challenge) het perfecte terrein om hun sport te beoefenen.
E-bike verhuur in Moorbad Bad Großpertholz: Er zijn 6 e-bikes beschikbaar voor hotelgasten. Deze kunnen tegen vergoeding worden gehuurd.
Wandelen is een gezonde en eenvoudige manier van bewegen. Het gezondheidshotel is het startpunt voor vele gevarieerde routes. Wandel bijv. door het natuurpark Nordwald naar de uitkijktoren, en geniet van het unieke uitzicht over de regio.
Van lente tot herfst kunt u in Bad Großpertholz - met start- en eindpunt gezondheidshotel Moorbad- het wildkruidenleerpad bewandelen en meer te weten komen over de lokale wilde kruiden. Bibliotheek.

Aankomst

Overige informatie

Hotelkamers in één oogopslag

76 modern ingerichte kamers met boxspringbedden die zorgen voor een verkwikkende slaap, badkamer met douche / WC, föhn, kabel-tv en radio, wifi, bureau en balkon. Eenpersoonskamer Grand Lit.

  • Comfort-Grand-Lit-kamer

    Meer details
  • Comfort Grand-Lit-Kamer

    Meer details

Locatie

Gezondheidshotel Moorbad
Oostenrijk, Neder Oostenrijk, Bad Großpertholz
Linz Hörsching Airport (LNZ)
ca. 87km/76min

Vergelijkbare hotels

Hotels in de buurt