Gesund Urlaub machen in Südafrika

Zuid-Afrika

Uw onvergetelijke en avontuurlijke vakantie

Wijnen van wereldklasse, de „big five“ en Kaap de Goede Hoop

Dat is Zuid-Afrika: Gevarieerd, gastvrij en verbluffend mooi!

Beginnend bij de extreme droogte van de Kalahari woestijn in het noordwesten, via het mediterrane klimaat en de weelderig groene heuvels aan de West-Kaap, tot aan het subtropische woud en de eindeloos lange zandstranden in het oosten van het land, de Rainbow Nation is waar verschillende landschappen en culturen samenkomen. 

Ga op ontdekking in het district Stellenbosch, niet ver van Kaapstad, waar zich enkele van de beste wijngaarden ter wereld bevinden die u met plezier de hoogwaardige druppels laten proeven. Leun achterover, denk aan niets, en geniet gedurende een typische Zuid-Afrikaanse braai, ook wel barbecue genoemd, van een lekker stuk koedoe begeleid door een eersteklas glas wijn in een gezellige ambiance.  

Beleef de ongecompliceerdheid van het land terwijl u op uw gemak een verkenningstocht maakt door de oudste stadswijk van Kaapstad, een historische excursie maakt naar Robben eiland, waar Nelson Mandela gevangen zat, of een wandeling maakt over de betoverend mooie route naar Kaap de Goede Hoop. Op de Tafelberg wordt u beloond met een fantastisch uitzicht over de stad en de Atlantische Oceaan.  

U bent graag sportief actief? Zuid-Afrika biedt vrijtijdsmogelijkheden in overvloed. Van avontuurlijk kooiduiken met witte haaien, via prachtige wandelingen door de artistiek aangelegde wijnbergen tot surfen, op plaatsen waar professionals de golven trachten te bedwingen. 

Reis over de magische Tuinroute van Hermanus tot Port Elizabeth. Neem de tijd voor een safari of een game drive in één van de talloze nationale parken of reservaten en beleef de wilde Afrikaanse dierenwereld van dichtbij. Wanneer u een beetje geluk heeft kunt u de “big five” in het Krüger National Park spotten terwijl u in uw veilige terreinwagen de schaduw opzoekt onder een Afrikaanse baobab. 

Wie eenmaal hier is geweest wil altijd weer terug. Laat uzelf opgaan in de grenzeloze vriendelijkheid en levensvreugde van de bewoners en geniet van een vakantie die u de rest van uw leven niet meer vergeet... met SpaDreams natuurlijk.  

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Zuid-Afrika