Mallorca Yoga Retreat

Yoga Retreat Mallorca

Bewuste pauze- en droomstranden

Ontdek onze geliefde Yoga Retreats op Mallorca

Geniet van een Yoga Retreat Mallorca in de dromerige natuur

Yoga Retreat Mallorca met de besteprijsgarantie

Yoga Retreat Mallorca - Het droomeiland Mallorca is een uiterst aan te bevelen reisbestemming voor elke yogi. Paradijselijke stranden, romantische kleine baaitjes, prachtige Finca’s en mediterrane flair wachten op u. Geniet van een geweldige yoga retreat Mallorca met uitmuntende yogaleraren en gun uzelf wat rust.

Uw innerlijke batterijen weer goed opladen, de verbinding met uzelf versterken en tijdens een yoga retreat Mallorca alles even uitzetten en compleet tot rust komen – klinkt dat niet fantastisch?

Maak uw lichaam wakker en brengt het in balans met uw geest tijdens yoga- en meditatiesessies. Tijdens een retreat gaat het, in vergelijking met een yogareis, nog meer om afsluiten, aarding en terugtrekken. Met flows brengt u de energieën in uw lichaam weer in beweging en stimuleert u uw welbevinden. Samen met anderen duikt u in de wereld van yoga en meditatie, vindt u uw innerlijke harmonie en beleeft u prachtige momenten.

Heeft u er al eens over nagedacht om een vakantie in een Ashram door te brengen? In het paradijs van de yogi’s kunt u yoga retreats in een Ashram beleven en eens goed te tijd nemen om de weg naar uw innerlijke midden te vinden. Omgeven door stilte en een prachtige omgeving kunt u extra genieten van de dagelijkse yoga-eenheden, alsook van fijne meditatie- en behoedzaamheidsoefeningen, zodat u volledig tot rust kunt komen.

Een leuk voordeel van een yoga retreat op Mallorca zijn de talrijke en variërende activiteiten, waarbij u gedurende de dag zo goed mogelijk het eiland kunt ontdekken en beleven: rustgevende kustwandelingen, klimmen, uitstapjes naar bergdorpen of misschien zelfs yoga op een boot? Het droomeiland laat zich op de meest uiteenlopende manier ontdekken. Rijdt u graag paard of wilt u graag stand-up paddeling op zee uitproberen? Dat kunt u hier natuurlijk ook doen!

Wilt u nog meer tot rust komen tijdens heerlijke wellnessbehandelingen? Geniet tijdens uw yogavakantie op Mallorca ook van ontspannende massages, ontspan aan het zwembad of probeer Ayurveda uit!

Ontdek onze geweldige yoga retreats op Mallorca en laat u betoveren door het paradijs van de yogi’s!

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga Vakantie Portugal

Yoga Vakantie Italië

Yoga Malta

Yoga Vakantie Griekeland

Yoga Vakantie Frankrijk

Yoga Tenerife

Yoga Aan Zee

Surf en Yoga Vakantie

Lees meer over Yoga

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek uw perfecte Yoga Retreat Mallorca