weekend-weg-overzicht-spadreams

Weekendje Weg

Onbezorgd genieten van uw weekendje weg

Onze aanbiedingen voor een weekendje weg

Onvergetelijke weekendjes weg

Een weekend ertussenuit geeft u de kans om uzelf weer helemaal op te laden. Van wellnessen kuurreizen tot detox en retraite reizen, u vindt het bij ons allemaal. Ook voor een actieve reis kunt u bij ons terecht: nordic walkingfitness en golf zijn slechts enkele voorbeelden uit ons ruime aanbod.

Waar de één lange strandwandelingen de hemel inprijst, wil de ander op zijn minst van een whirlpool kunnen genieten. Ertussenuit is gewoon niet voor iedereen hetzelfde.

Om deze reden is het aanbod van SpaDreams over de jaren heen gegroeid tot meer dan 400 bestemmingen in 50 landen. En al deze bestemmingen voldoen aan de SpaDreams kwaliteitseisen. Waar u dus ook heen wilt en wat u daar ook wilt gaan doen, wij hebben altijd meerdere aanbiedingen voor u en kunnen u kwaliteit garanderen. 

Middels het keuzemenu kunt u geheel zonder verplichting ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor een gezellig weekendje weg. Met uw man, uw moeder, uw beste vriend, uw buurvrouw of misschien met die leuke collega? Ga voor uw gezondheid, voor gezamenlijke, sportieve activiteiten, om eens kwaliteitstijd samen door te brengen of simpelweg om te luieren in het wellnesslandschap met een vruchtensmoothie naast u. Slaap eens lekker romantisch uit, draai u nog eens om en geniet daarna van een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet tijdens uw weekend vol luxe!

Wilde u altijd al een weekendje naar de zonnige Portugese zuidkust of naar het bloemeneiland Madeira? De 300 km lange Costa del Sol bezoeken of het traditionele Andalusië? Het vulkanische eiland Lanzarote verkennen of wandelen in het Zwarte Woud? Niets is onmogelijk en het hoeft helemaal niet duur te zijn! Er is voor iedereen een passende aanbieding. 

een weekendje weg kan natuurlijk worden uitgebreid naar een langere vakantie. Maar op deze pagina hebben wij onze hotels met weekend programma's voor u samengesteld. Ongeveer 2 tot 3 dagen heerlijk genieten, in een locatie die zich op rijafstand bevindt. Kom op vrijdag middag of avond aan en vertrek op zondag middag weer ontspannen naar huis. Ook een korte vakantie is een vakantie. 

Wij wensen u in ieder geval een heel fijn weekend toe!

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte weekend weg