weekend-weg-overzicht-spadreams

Weekendje Weg

sluit uw week af met een weekendje voor uzelf

Onvergetelijke weekendjes weg

Er lekker even tussenuit willen we allemaal wel. Iedereen heeft daarbij andere gedachten, andere behoeften, andere ideeën. Vindt de één een andere provincie al helemaal eruit, is de ander pas tevreden als er een landgrens is gepasseerd. Waar de één lange strandwandelingen de hemel inprijst, wil de ander op zijn minst van een whirlpool kunnen genieten. Ertussenuit is gewoon niet voor iedereen hetzelfde.

Om deze reden is het aanbod van SpaDreams over de jaren heen gegroeid tot meer dan 400 bestemmingen in 50 landen. En al deze bestemmingen voldoen aan de SpaDreams kwaliteitseisen. Waar u dus ook heen wilt en wat u daar ook wilt gaan doen, wij hebben altijd meerdere aanbiedingen voor u en kunnen u kwaliteit garanderen. 

Middels het keuzemenu kunt u geheel zonder verplichting ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor een gezellig weekendje weg. Met uw man, uw moeder, uw beste vriend, uw buurvrouw of misschien met die leuke collega? Ga voor uw gezondheid, voor gezamenlijke, sportieve activiteiten, om eens kwaliteitstijd samen door te brengen of simpelweg om te luieren in het wellnesslandschap met een vruchtensmoothie naast u. Slaap eens lekker uit, draai u nog eens om en geniet daarna van een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet. 

Wilde u altijd al een weekendje naar de zonnige Portugese zuidkust of naar het bloemeneiland Madeira? De 300 km lange Costa del Sol bezoeken of het traditionele Andalusië? Het vulkanische eiland Lanzarote verkennen of wandelen in het Zwarte Woud? Niets is onmogelijk en het hoeft helemaal niet duur te zijn! Er is voor iedereen een passende aanbieding. 

Wij wensen u in ieder geval een heel fijn weekend toe! 

 Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Aarzelt u niet en neem contact met ons op via:    +31 (0)20 – 8943 655 of via E-mail: info@SpaDreams.nl. 

Uw deskundige Martijn van Hulzen

Ik help u graag verder: 020 894 3655

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Onze aanbiedingen voor een weekendje weg