Entspannen und Relaxen im Tunesienurlaub

Tunesië

Genieten van een oprechte combinatie van flair en charme

Geurende olijfgaarden, vruchtbare dalen en traditionele muntthee

Van de uitgestrektheid, van de door de Sahara gedomineerde, zuidzijde van het land tot aan de paradijslijke, door vruchtbare dalen omringde noord- en oostkust – Tunesië fascineert door een uitgebreide diversiteit. 

Niet ver van de Italiaanse laars gelegen, strekken heuvels begroeid met pijnbomen en diepe, vruchtbare dalen met boomgaarden en olijfgaarden zich uit. Gun uzelf een welverdiende time-out met oriëntaalse flair, dadels en vijgen en geniet van de heerlijke exotische geuren. Geniet van uw traditionele Thalassokuur, die u nieuwe energie en vitaliteit bezorgt, en terwijl de zon ’s avonds ondergaat en schaduwen werpt op de wijnbergen, laat u de lasten van het alledaagse van u afvallen en laat u het diepe gevoel van ontspanning binnen. 

Wanneer u meer op zoek bent naar actieve ontspanning, plant u een excursie naar Tunis, Carthago en Sidi Bou Said, die zo dichtbij elkaar liggen dat u ze allemaal in een dag kunt bezoeken. Beleef de levendige hoofdstad, met nauwe straatjes en bonte markten, voordat u, dronken van de vele kleuren, geuren en aroma’s verder gaat naar Carthago. Na een ontmoeting met de prachtige echo’s van een ver verleden is het tijd voor de Frans-Arabische charme van het schilderachtige kunstenaarsoord Sidi Bou Said, dat met haar witte huizen en blauwe deuren een geheel individuele ambiance uitstraalt. Met een rustgevend uitzicht op de zacht ruisende, turquoise golven van de zee is het dan tijd om achterover te leunen en uw voeten wat rust te gunnen onder het genot van een traditioneel kopje muntthee. 

Laat uzelf opgaan in de individuele betovering van Tunesië en beleef de verassende culturele en culinaire kostbaarheden in een oriëntaalse ambiance. 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Tunesië