Wellness und Erholung beim Karibik-Urlaub

St. Lucia

Geef gehoor aan de oproep van een puur paradijs

Welzijn à la Caraïben

U loopt gemoedelijk langs het strand. Het strand is precies zoals u het zich in uw dromen had voorgesteld. Het zand is wit, zacht en warm en gaat geleidelijk over in het kristalheldere, turquoise water van de zee. De hemel is stralend blauw, de zon streelt uw gezicht en er is geen wolkje aan de lucht. U voelt zich vrij, onbekommerd en vol levensvreugde.     

Wat ooit een door Christoffel Columbus ontdekte, Britse kolonie was, is vandaag de dag één van de mooiste plekken op deze aarde – St. Lucia. Dit sensuele natuurparadijs maakt indruk met haar magische toevluchtsoorden en avonturen. Naast grote delen ongerept regenwoud nodigen torenhoge bergketens en vulkanische toppen u uit om in dit zalige klimaat over te gaan tot natuurgebonden activiteiten. 

Begin uw dag luchtig, met een combinatie van beweging en gezonde voeding. Met yoga en pilates onder de blauwe hemel versterkt u uw innerlijke balans en laat u elke gedachte aan stress los. Spinning en aerobics helpt u wanneer u zich graag eens wilt laten gaan of opgekropte energie dan wel frustraties wilt loslaten. Om uw innerlijke luie hond te overwinnen staat 24 uur per dag een team van eersteklas bodyguards voor u klaar, in de vorm van trainers en therapeuten, die u ondersteunen en motiveren uw persoonlijke doeleinden te behalen

Wanneer u dan moe bent van al die activiteiten leunt u ontspannen achterover en haalt u een paar maal diep adem voordat u zich laat baden in wellness en luxe behandelingen om de dag ontspannen af te sluiten. Wellness & fitness ineen. De perfecte mix in een compleet luxe welzijnspakket voor lichaam, geest en ziel. 

Hou vast aan uw dromen en reis uw welzijn gemotiveerd tegemoet! 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels op St. Lucia