Spirituele-vakantie

Spirituele Vakantie

voor balans en rust

Mooie reizen die zich lonen

Waarom een Spirituele vakantie?

Spiritualiteit betrof in vroegere tijden vooral zaken die te maken hadden met religie of het bovennatuurlijke. Tegenwoordig heeft het voornamelijk te maken met de geest en, meer specifiek, persoonlijke spirituele (geestelijke) ervaringen. 

We zijn allemaal spiritueel ingesteld, in meer of mindere mate. We kennen allemaal het gevoel ergens al eens geweest te zijn (déja-vu) of mensen die ons bekend voorkomen maar die we, naar ons weten, nooit eerder gezien hebben. Eenvoudiger zijn er telkens weer nieuwe kennissen, buren of collega’s waar we het direct goed mee kunnen vinden, plaatsen waar we ons helemaal tot rust voelen komen terwijl we andere mensen en plaatsen instinctief vermijden zonder dat we er een verklaarbare reden voor kunnen geven. Toch zijn die redenen en verklaringen er, ze zijn alleen verborgen in onze geest. 

Er zijn diverse manieren om onze geest te ontwikkelen, te ordenen en te ontdekken. Onze hotels en resorts voor een Spirituele vakantie bieden professionele spirituele gidsen die u hierbij kunnen helpen. En niet alleen dat. Er is tevens een leger van vakkundig geschoold personeel dat u ondersteunt met allerlei vormen van therapeutische, zuiverende en ontspannende behandelingen. En natuurlijk moeten we niet vergeten dat gezonde en evenwichtige maaltijden eveneens bij het ontwikkelingsproces horen. U geeft de voorkeur aan een vastenkuur, dieetvoeding of vegetarische maaltijd? Geen probleem! Er zijn genoeg mogelijkheden voor een persoonlijk samengestelde Spirituele vakantie.

En voor een spirituele vakantie hoeft u niet eens ver weg te gaan. U kunt al aan uw spiritualiteit werken terwijl u tegelijkertijd geniet van een gezonde wellnessvakantie aan de Poolse oostzee, van een detoxprogramma in Tsjechië of van Ayurveda wellness op Tenerife. Dit betekent niet dat u per se in Europa moet blijven. Wanneer u van mening bent dat het uw welzijn en spiritualiteit tegemoet zal komen kunt u ook tegelijkertijd genieten van een klimaatkuur aan de Dode Zee, van een panchakarma kuur in India of van pure ontspanning in Zuid-Afrika. Spiritualiteit is tenslotte niet plaatsgebonden en u evenmin.

Haal eens diep adem en hak die knoop door. Voor uzelf. Voor uw welzijn. Een Spirituele vakantie!

Toch niet helemaal wat u zoekt? Kijk ook eens tussen onze Ayurveda reizen, Yoga vakanties en meditatie reizen.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte spirituele vakantie