relax-weekend-weg-alleen

Relax Weekend Alleen

Heerlijk uw week afsluiten met een weekendje voor uzelf

Onze goedkoopste weekendjes weg

Ontspanning met inspanning, schoonheidsbehandelingen en veel extra's

Het enige wat u hoeft te doen is uw ogen te sluiten. Al uw spieren zijn namelijk helemaal tot rust gekomen na een behandeling van de ervaren masseur. Want ontspannen is niet moeilijk tijdens een relax weekend van SpaDreams. Wij hebben de perfecte relax arrangementen om helemaal tot rust te komen en 100 % te genieten. Ontdek ultieme ontspanning met SpaDreams en geniet.

Een relax weekend bij SpaDreams is ontspanning van lichaam en geest. Hiervoor hoeft u niet lang van huis te gaan. Ook een nacht of twee weg kan genoeg zijn om even helemaal op te laden. Hiervoor heeft SpaDreams een aantal ontspanningsarrangementen samengesteld.

Met een relax weekend kunt u bijvoorbeeld genieten van sauna's, baden en massages. Maar ook met gezonde inspanning kunt u lekker ontspannen en vooral genieten. Daarom zijn er ook arrangementen waarbij sportieve activiteiten zoals wandelen, nordic walking of aquarobic gecombineerd worden met ontspanning.

Ook hebben we diverse relax arrangementen waarbij ontspanning gecombineerd wordt met schoonheidsbehandelingen. Na een Romeins bad heerlijk genieten van een gezichtsbehandeling is bijvoorbeeld een perfecte combinatie. Veel ontspanning dus, voor prijzen waar u niet wakker van hoeft te liggen. Want SpaDreams heeft standaard de beste prijsgarantie. Dus las nu een rustmoment voor uzelf in en boek een relax weekend met SpaDreams.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte relax weekend