Erholungs-Urlaub in Portugal

Portugal

een vakantie-ervaring voor alle zintuigen

Luxe hotels in Portugal

Ontdek de meest populaire aanbiedingen in Portugal

Ontdek de meest populaire locaties in Portugal

Groene tuinen en een weelderige bloemenpracht: Het paradijs voor wandelaars

Wanneer u spreekt van groene dalen, onderbroken door flonkerende riviertjes, omgeven door kostbare wijnranken en uitgestrekte bergketens tot aan het geliefde kust- en strandgebied in het zuiden, spreekt u over de veelzijdigheid van Portugal.

Plan nu met SpaDreams een onvergetelijke vakantiebelevenis die u zich nog lang zult herinneren. Bezoek in het noorden de “groene tuinen” met talrijke bonte groentesoorten en probeer ter plaatse direct de locaal geproduceerde Vinho Verde, een exclusieve Portugese wijnspecialiteit. Voor liefhebbers van de natuur biedt het land weelderig aangelegde nationale parken en natuurreservaten waarin u, ver van het alledaagse, door een authentiek landschap kunt reizen. 

Op het strand, aan de kust van de Atlantische Oceaan, leunt u ontspannen achterover en laat u uw ziel ademhalen gedurende een individueel vormgegeven wellnessvakantie. Gun uzelf volledige rust en ontspanning in één van onze gerenommeerde hotels. Slenter langs de uitnodigende strandpromenades en geniet daarna van een weldadige, ontspannende behandeling in het wellneslandschap. Of dit nu een massage, een peeling of een lichaamswrap is, bij de vakkundig opgeleide therapeuten kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent en een heerlijke vakantiedag in diepe ontspanning afsluiten. 

Wanneer u een actieve ontspanningszoeker bent en een lange wandeling door een spectulair, exotisch landschap u bijzonder veel plezier doet, dan kiest u voor uw persoonlijke droomvakantie op het Portugese eiland Madeira. Hier kunt u wandelingen ondernemen door het vulkanische landschap en de fenomenale rotsformaties bewonderen in het hart van het eiland. Het “bloemeneiland” heeft echter nog veel meer te bieden. Vanzelfsprekend vindt u hier unieke orchideeën die hun bloemenpracht aan de rand van de weg presenteren terwijl uw ogen dromerig over de laurierbomen glijden. 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Portugal