Boven gemiddeld 3,9/5,0

41 beoordelingen van onze gasten

Top 1 Hotel in Kolberg-Podczele

Mona Lisa Boutique Wellness & Spa ★★★+

Historisch kuurhotel aan de rand van Kołobrzeg op een rustige locatie naast een natuurgebied gelegen.

Mona Lisa Boutique Wellness & Spa in detail

Uw kuuroord
Het historische Mona Lisa Butik Hotel (niet roken) ligt aan de rand van Kołobrzeg, één van de mooiste badplaatsen van de Barnsteenkust, in het stadsdeel Podczele, ca. 500 m van het strand en ca. 5 km van het stadscentrum. In de onmiddelijke nabijheid bevindt zich een bushalte (ca. 50 m van het hotel). De weelderige tuin van het kuurhotel grenst direct aan het natuurreservaat Ecopark, zodat u kunt genieten van een fantastisch uitzicht op het Ecopark en het unieke reservaat voor wilde vogels.

Uw verblijf
Dit rustig gelegen hotel met haar gemoedelijke charme en warme kleuren nodigt u uit te komen ontspannen. 38 moderne kamers (ca. 14-21 m2) met bad, douche/wc, badmantel (ca. € 1 p.d.), föhn, telefoon, sat.-TV, overwegend met balkon of terras. 8 appartementen verdeeld over 2 etages (trap). 2 mindervalide kamers. Lift tot op de 1e etage. WIFI in het gehele hotel. Internet-pc en kluis bij de receptie.

Eten & Genieten
Restaurant
met open haard. Bij HP ontbijt en avondmaaltijd in buffetvorm. Bij all inclusive light aanvullend ‘s middags buffet en in de namiddag koffie, thee en gebak. Drankjes bij de maaltijden (sap, water, ‘s avonds ook huiswijn en bier van het vat), ook bij HP. Diabetische en light-, reductie- en vegetarische voeding vooraf aanmelden. Cafébar met zonneterras. Kinderhoek. Grote tuin met barbecueplaats.

Wellness, Spa & Gezondheid
SPA- & Wellnesslandschap
(ca. 850 m2, 10-15 uur) met zwembad met whirlhoek, kleine sauna en klein stoombad. Beautyfarm (13-20 uur) met producten van REPECHAGE en fitnessapparatuur.
Kuursector voor gezondheids- en rehabilitatiebehandelingen met een gekwalificeerd team van therapeuten. Arts komt aan huis. Behandelingen zoals baden (koolzuur-, veen- en zoutbad), hydromassage, deelmassage, veen- en fangopakkingen, laser-, cryo-, electra-, magneetveld- en galvanotherapie, ultrasone- en lichttherapie, inhalaties, individuele gymnastiek als ook in groepsverband, aquagymnastiek, ergometer en drinkkuur. Lichaamsmassage en lymfdrainage tegen vergoeding.

Indicatoren: aandoeningen aan het bewegingsapparaat, reuma, aandoeningen aan de luchtwegen, stofwisselingsproblemen en bloedsomloop evenals diabetes mellitus.

Sport & Vrije tijd
Verken het schilderachtige landschap middels de goed aangelegde en onderhouden fiets- en wandelpaden, die langs het strand direct tot aan het centrum van Kołobrzeg gaan. Fietsverhuur (ca. € 2,50 p.u.). Ontdek het aantrekkelijke kuuroord Kołobrzeg met gedurende het hele jaar talrijke, veelzijdige culturele voorstellingen, concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Overige informatie

AANKOMST Treinstation: Kołobrzeg, op ca. 6 km afstand. Transfer ca €15 per auto (1-8 personen) Te reserveren bij SpaDreams, ter plaatse te betalen.

Vliegveld: Szczecin-Golenlów (Stettin, SZZ), op ca. 98 km afstand. Transfer (retour) ca. €150 per wagen (1-4 pers.) te reserveren via SpaDreams, betaling ter plekke.

INFO toeristenbelasting: ca. €0,95 per dag, ter plaatse te betalen. parkeerplaats: videobewaking, ca. € 5 p.d.. Kinderkorting: 2 volw. + 1 kind v 0-3,9 jr = 100%, 4-12,9 jr = 50%, 13-15,9 jr = 20%. Huisdieren: niet toegestaan.

Dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag minder kamerservice (slechts legen van prullenbakken en handdoekwissel)

Let op: Van november 2016 tot en met juni 2017 wordt er gebouwd aan de gang in het hotel. Houd rekening met geluidsoverlast.

Belangrijke informatie: vanaf 21.7- 23.7.17 vindt in Kolberg het Sunrise Festival (Techno Festival) plaats. Houd rekening met geluidsoverlast. Een paar dagen voor en na het festival, kan het ook leiden tot verkeers- en geluidsoverlast als gevolg van werkzaamheden.


Goed om te weten

Het bijzondere microklimaat
Kołobrzeg staat bekend om haar zuivere, jodium- en ijzerhoudende zeelucht, ideaal bij aandoeningen aan de luchtwegen en in het algemeen om uw welzijn te bevorderen.

Klantrecensies

Kaart

Mona Lisa Boutique Wellness & Spa