Gesundheitsurlaub in Marokko zum Wohlfühlen

Marokko

Beleef de magische ambiance uit 1.001 nachten

Wellness met Oriëntaalse charme

U leunt met uw hoofd achterover en slaat de ogen op naar de flonkerende sterrenhemel. Het is stil. Uit de nomadentent achter u komt de aangename exotische geur van vers gebrouwen muntthee vermengd met diverse oriëntaalse kruiden. Vanaf de steppeachtige hoogvlakte, waar u zich bevindt, kunt u tot aan de markante bergketens van de met sneeuw bedekte toppen van het Atlasgebergte kijken. 

Welkom in Marokko!

Door de straat van Gibraltar – op het meest noordelijke punt – van Europa gescheiden, is dit schitterende land met haar veelzijdige en kleurrijke natuurlijke schoonheid een waar juweel

Wordt deel van een honderden jaren oude nomaden- en handelstraditie en duik onder in de drukke oude stadsdelen van de exotische steden, medina’s genaamd.  Proef de geurende, traditionele tajine of couscous met safraan en arganolie. Laat u betoveren door de talrijke bezienswaardigheden en de charmante marktjes in de vier koningssteden Marrakesh, Rabat, Fez en Meknes.

Wanneer u voldoende acrobaten, slangenbezweerders, bonte tapijten en kruiden heeft gezien, slingert u zichzelf op de hoge rug van een kameel en observeert de mengelmoes, van traditie, moderne tijd en 1.001 nacht, van bovenaf.  

Geef extra smaak aan uw verblijf met wandelingen naar verborgen watervallen en geïsoleerde bergdorpjes of baan een weg over rotsachtige utisteeksels naar mediterrane baaien en zonovergoten heuvels in het noorden van het land aan de Middellandse Zeekust

Vergeet niet in aanvullig op uw actieve vakantie de broodnodige ontspanning in te plannen in de vorm van ontspannende Marokkaanse stoombaden en hamam. Of wat dacht u van een originele Thalassokuur, die voor meer vitaliteit zorgt en ideaal is voor het stroomlijnen van de huid?  

Zeg ja tegen een onvergetelijke belevenis naar de magische ambiance uit 1.001 nacht en ontdek met SpaDreams het betoverende Marokko waar gastvrijheid een levensfilosofie is.  

Ontdek de meest populaire hotels in Marokko