Health Spa Resort Israel Dead Sea

Spa hotels in Israël

Effectieve helende krachten van de Dode Zee

Bent u op zoek naar een spa hotel in Israël? Dan bent u hier aan het juiste adres! SpaDreams is gespecialiseerd in het organiseren van wellness- en gezondheidsvakanties. We hebben allerlei informatie verzameld over uw kuurreis naar Israël, de noodzakelijke voorbereidingen voor uw verblijf in een van onze gezondheidsretraites en de voordelen die u tijdens uw verblijf zult ontvangen. 


Onze meest populaire aanbiedingen voor kuurreizen in Israël

Onze meest populaire Israël-programma's

Ontspan aan zee:
Ontdek en geniet van de kalmerende atmosfeer van de zee met zijn onwerkelijke zoutformaties, turkoois blauw water en majestueuze woestijnbergen rondom. Deze atmosfeer zal lichaam, geest en ziel verfrissen en u helpen diep te ontspannen.

Uw eigen Dode Zee-klimaatervaring in Israël:
Ervaren reizigers naar de Dode Zee hebben meestal geen medische zorg nodig om hun eigen klimaattherapie uit te voeren. Voor hen is het verblijf in het spa hotel en de transfer vaak genoeg om een effectieve klimaattherapie te ondersteunen.

Vakantie incl. klimaattherapie:
Als u voor het eerst naar Israël en naar de Dode Zee reist om behandelingen te ondergaan voor huidziekten (psoriasis, vitiligo, enz.), reuma of andere ziekten, dan heeft u medische hulp nodig. Dit vindt plaats in het Dead Sea Spa Center, dat u kunt bereiken vanuit alle spa-hotels in Ein Bokek. Informeer ons over het soort kuur dat u nodig heeft en de soort transfer (groeps- of privétransfer) - wij zullen een volledig aanbod voor uw kuurreis voorbereiden.


Top-aanbiedingen spa hotels in Israël

Als u al weet dat u een spa hotel in Israël wilt boeken, gebruik dan deze zoekbalk om alle beschikbare aanbiedingen te krijgen en ze naar uw persoonlijke voorkeuren te filteren. Op deze manier kunt u eenvoudig het beste gezondheidsresort voor uw behoeften vinden en boeken.


Waarom wordt een verblijf in een sanatorium in Israël aanbevolen?

Bij uw aankomst in Israël en het gezondheidsretraite verwelkomt het hotelpersoneel u hartelijk en verblijft u in een kamer met een adembenemend uitzicht op de Dode Zee, de tuin of de woestijn. Het Balneotherapiecentrum biedt hoogwaardige zorg. Ontspan in het solarium op het zonneterras van het hotel en laat uw huid profiteren van de zonnestralen. Mannen en vrouwen worden hier gescheiden. De verandering van omgeving zal u goed van pas komen! Dankzij het maanlandschap wacht u inderdaad een unieke sfeer.

De hotelcomplexen van Israël liggen allemaal langs de kust van de zee en worden daarom vooral aanbevolen voor mensen met huidziekten zoals psoriasis, maar ook voor ademhalingsproblemen zoals astma of reuma. Mensen van over de hele wereld komen naar deze gezondheidsretraites vanwege het unieke microklimaat in de regio en het wereldwijd erkende therapeutische effect.

De meeste resorts bieden excursies aan, zoals een rondleiding door de historische stad Massada. Bezoek verschillende oude paleizen die een fort vormen en zich op de top van een berg bevinden die op een granieten voet staat. Vanaf hier kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op de Joodse woestijn en de Dode Zee. Tegenwoordig is de synagoge van Massada een populair bedevaartsoord geworden. U kunt ook een kibboets bezoeken, wandelen onder de volle maan en uitstapjes naar het natuurreservaat Ein Gedi maken.

Het klimaatkuuroord, de wereldberoemde DMZ Clinic (Duits medisch centrum) in Ein Bokek, gerund door Duitse artsen, bevindt zich in de directe omgeving van uw spa hotel/spa resort. Deze therapie biedt curatieve zorg voor zoals artritis, psoriasis, acne en nog veel meer!

Een ander hotel, voorheen een kibboets, met een kleinere spa bevindt zich in Ein Gedi, een beroemde oase op de westelijke oever. Alle wellness-hotels in Israël zijn toegankelijk vanaf de luchthaven van Tel Aviv, hetzij per groeps- of privétransfer op ongeveer 150 km (100 min.) afstand.

Hoe is dit verblijf een goede investering?

Benieuwd wat dit verblijf u persoonlijk zal brengen? Of weet u nog steeds niet zeker of u bij een spa hotel in Israël moet boeken? Lees verder en raak geïnspireerd om uw helende vakantie in Israël te boeken.

 • Een uniek landschap met maanpanorama! Iets dat u minstens één keer in uw leven moet ervaren. Sta versteld van de uitzonderlijke schoonheid van Israël.
 • Als u wilt ontspannen en opladen, is deze reis iets voor u! Wees ervan verzekerd dat zodra het tijd is om naar huis terug te keren, u een langdurige verlichting van uw symptomen en een innerlijke rust zult voelen.
 • Mensen met huidziekten hebben uitstekende resultaten gemeld en hebben geen andere gelijkwaardige behandeling gevonden.
 • Met SpaDreams bieden wij u de beste pakketten! Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en superieure hotelservice.

Uw verblijf neemt u mee naar een unieke en onvergetelijke reis voor lichaam, geest en ziel!

        

Spa Resorts Israel Kibbutz Dead Sea
Kibboets in Israel
Ein Bokek Israel Health Spa Resort
Ein Bokek
Ein Gedi Israle Health Spa Hotel

Klimaattherapie in het DMZ

Het natuurlijke solarium ligt aan het strand van Ein Bokek. Er is een krantenkiosk, ligstoelen, douches, toiletten en een strand (badpak verplicht). Zonnebaden wordt uitgevoerd naar medische aanbeveling, met afzonderlijke gebieden voor mannen en vrouwen en volgens de voorgeschreven tijdsloten. De meeste hotels hebben terrassen waar gasten kunnen zonnebaden. Deze ruimtes zijn over het algemeen ook gescheiden voor mannen en vrouwen.

Contra-indicaties Hart- en bloedsomloopcompensatie, nierinsufficiëntie, acute infectieziekten, lichte dermatosen. Mogelijke contra-indicaties die u persoonlijk kunnen beïnvloeden, moeten met uw arts worden besproken.

Aanbevelingen voor de klimaattherapie: Na overleg met uw arts moet u stoppen met het innemen van medicatie vóór opname in een spa, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Cortisone crèmes moeten ten minste 4 weken voor opname worden gestopt; cortisontabletten moeten worden ingenomen tot medisch advies en overleg met uw arts aan het begin van de behandeling. Laat uzelf vóór het medische onderzoek aan het begin van de behandeling grondig door uw arts onderzoeken, evenals alle medicijnen en zalven die u normaal gebruikt en, indien nodig, een dieet.

Ondersteuning voor de klimaattherapie bij de DMZ

Basisondersteuning voor alle therapieën:

 • Medische geschiedenis, medisch onderzoek
 • Opstelling van een individueel behandelingsprogramma voor blootstelling aan de zon en badtijden, afhankelijk van het seizoen en huidtype
 • Crèmes, oliën en medicijnen die nodig zijn voor de behandeling
 • Eind medisch onderzoek en interview over de resultaten en het eindrapport

Supplement voor Psoriasis, Vitiligo, Neurodermatitis en Acne:

 • Op doktersvoorschrift hoofdhuidbehandeling in de DMZ-kliniek

Voedingssupplement tegen reuma, sclerodermie en uveïtis:

 • Alle door de arts voorgeschreven behandelingen (ca. 2-3 per week), zoals zwavelbaden, Dode Zee-baden, zonnebaden, zwarte modderpakken (warm en koud), cryotherapie (koud), medische massages
 • In geval van uveïtis: oogheelkundig onderzoek

Supplement voor artritis psoriatica:

 • Combinatie van alle bovengenoemde behandelingen, met aanpassing aan artritis psoriatica

Supplement voor astma:

 • Spirometrie (longfunctietest) en de interpretatie ervan
 • Meting van het zuurstofgehalte in het bloed
 • "Piekstroombewaking" (meting van de maximale luchtstroom tijdens uitademing)
 • 2 borstmassages
 • inhalaties
 • Ademhalings- en bewegingsoefeningen, klimaatbehandeling

     

 

 

Health Spa Resort Israel

    

Ein Bokek Israel Health Spa Hotels

Uw klimaattherapie boeken

Tips voor klimaattherapieën in Israël

  • De maanden juni, juli en augustus zijn erg warm en daarom niet ideaal voor de meeste Europese gasten. De temperatuur in de schaduw ligt vaak boven 40 ° C.
  • Ontdek de ideale reisperiode voor uw persoonlijke gezondheidstoestand:
   Optimale periodes voor kuurbehandelingen in de Dode Zee
   Ideale periodes voor kuurbehandelingen in de Dode Zee

   Hoe boek ik een verblijf in een gezondheidsretraite in Israël?

   Om uw verblijf in een spa hotel in Israël te boeken, kunt u al onze aanbiedingen hieronder raadplegen en het hotel kiezen dat het beste bij u past. Vind uw perfecte accommodatie- en behandelingsprogramma en boek direct online. Als alternatief kunnen we u ook persoonlijk telefonisch of per e-mail raadplegen - ons team staat voor u klaar!​​​​​​​

   Hoe boek ik een verblijf met kuurbehandelingen?

   • Kies het hotel dat bij u past.
   • Geef bij het maken van uw reservering of het aanvragen van beschikbaarheid het programma aan dat u wilt volgen in het veld "Opmerkingen / Andere verzoeken".
   • Vermeld ook in hetzelfde vak als u een transfer van de luchthaven naar het hotel wenst.

      

   Salt Israel Health Spa Hotels

   Prijzen voor klimaattherapie behandelingen in het DMZ

   Prijs per persoon in €

   vanaf 1.3.2019 tot 29.02.2020

          

   Behandelingen

   SpaDreams Code

   2 weken

   3 weken

   4 weken

   extra week

   Psoriasis

   903Z1

   390

   531

   702

   196

   Neurodermitis

   903Z3

   390

   531

   702

   196

   Vitiligo

   903Z8

   390

   531

   702

   196

   Acne

   903Z9

   390

   531

   702

   196

   Astma

   903Z6

   827

   1170

   1560

   390

   Uveïtis

   903Z2

   827

   1170

   1560

   390

   Sclerodermie

   903Z7

   858

   1217

   1638

   406

   Reuma

   903Z4

   858

   1217

   1638

   406

   Psoriatische arthritis

   903Z5

   904

   1279

   1716

   421

              

   Goed om te weten - Uw verblijf in een kuurhotel in Israël

   Voor een wellness- en ontspanningsverblijf wordt een verblijf van een week aanbevolen, zodat u volledig kunt ontspannen en weer kunt opladen. Voor een klimaattherapie in een spa hotel adviseren wij u een verblijf van minimaal 2 weken aan. Op deze manier hebben de behandelingen een grotere kans op voordelen op de lange termijn. Een kortere periode wordt als inefficiënt beschouwd en het centrum maakt geen uitzondering op deze regel.

   De beste reisperiodes zijn van maart tot mei en september tot eind oktober. De zomermaanden zijn meestal erg warm en niet aangenaam voor de meeste Europeanen. 

   Het DMZ is gesloten op Joodse feestdagen. Anders dan Europa, is zondag een weekdag in Israël. Het werk stopt op vrijdag bij zonsondergang en eindigt op zaterdag bij zonsondergang. Service in hotels is tijdens deze periode verminderd en het medisch centrum voert geen therapeutische sessies uit.

   Reizen naar Israël is het handigst met het vliegtuig. 

        

   Ein Bokek Health Spa Hotels Israel

   Goedkoop een kuurreis boeken

   Vroege boekingen profiteren meestal van een korting, profiteer ervan! We raden ook aan wat geld voor Shekels in te wisselen voor tips.

   Speciale prijzen zijn beschikbaar voor kuren die langer dan 5 weken duren.

   Seizoenen: als u uw verblijf zo goedkoop mogelijk wilt boeken, moet u in het laagseizoen boeken. Dit seizoen, waar de prijzen het goedkoopst zijn, is tussen december en februari (temperatuur van ongeveer 20 ° C) en tussen juli en augustus (erg warm in deze tijd van het jaar, 40 ° C).

   Transfer naar uw hotel: Wij adviseren u om een retour transfer van de luchthaven naar het hotel te boeken met SpaDreams. SpaDreams biedt zijn klanten inderdaad niet alleen een transfer tegen een gereduceerde prijs, maar zorgt ook voor de hele organisatie ervan in nauw contact met het hotel. Maakt u geen zorgen over het betalen ter plaatse of het onderhandelen over prijzen met de taxichauffeur.


   Bekijk alle spa hotels in Israël


   10 redenen om te boeken bij SpaDreams

   • Grote hotelselectie
   • Beste prijsgarantie
   • 99% tevreden klanten
   • 40 jaar ervaring
   • Deskundig advies
   • Gepersonaliseerde vakantie
   • Uitstekende kwaliteit
   • Ondersteuning van begin tot eind
   • Gegevensbescherming
   • Laatste reistrends

   Uw deskundigen

   Ik help u graag verder: 085 208 6422

   Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

   spadreams logo