Wellness und Erholung beim Karibik-Urlaub

Caraïben

Tropisch, exotisch en avontuurlijk - uw vakantie in het perfecte paradijs

Laat uw wellness dromen waarheid worden

U zou graag weer eens van de zee genieten? Eens lekker weg van hier? Simpelweg ver, ver weg van hier gaan en de alledaagse stress gewoon helemaal vergeten? Zomer, zon, genieten

Daar, waar ooit piraten en stoere zeelieden op basis van de buitengewone schoonheid hun schatkisten verborgen, genieten heden ten dage liefhebbers van luxe en wellness van hun persoonlijke droomvakantie.

Tweeëndertig tropische oases vertegenwoordigen hier in het westelijk deel van de Atlantische Oceaan ware feel-good paradijzen.  

Vindt uw innerlijke centrum met yoga onder de kokospalmen of bezoek de kristalheldere, turquoise baaien en eenzame stranden om eens heerlijk uit te schakelen en helemaal tot rust te komen.

Actief zijn kunt u eveneens, naast eiland hoppen, mountainbiken en klimmen kunt u kiezen voor wandelingen door glanzend groen tropisch woud of het bezoeken van een bananen- of cacaoplantage inclusief proeverij. En wanneer u behoefte aan een beetje verkoeling heeft kiest u voor duiken of snorkelen om de spectaculaire onderwaterwereld te bezoeken waar een adembenemende, bontgekleurde veelzijdigheid op u wacht.  

Beleef de cultuur van nabij en treedt in de voetsporen van de toenmalige zeevaarders terwijl u de oude forten uit de koloniale tijd bezoekt. Op een heel bijzonder avontuur begeeft u zich wanneer u de vulkaan op St. Lucia beklimt. Omringd door een lichte bries en gekust door de zon beloont u zichzelf daarna met rust en stilte terwijl exotische ritmes in uw oren klinken en u verzinkt in de betovering van het moment. 

De evenwichtige mentaliteit van de bewoners en de ontspannende, regenererende massages aan het sneeuwwitte zandstrand dragen bij aan uw voortdurend toenemende gevoel van welzijn

Op basis van het verrukkelijke karakteristieke klimaat staat gedurende het gehele jaar niets uw individuele vakantie met SpaDreams in de weg. Het Caribisch gebied vertegenwoordigt een fantastische mix voor actieve vakantiegangers die op zoek zijn naar zowel avontuur als ontspanning. Doe mee. Blijf dromen

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in de Caraïben