Beauty-overzicht-weer-heerlijk-stralen

Beauty

laat uw huid, haar en glimlach weer stralen

Een kleine selectie van onze thema's

Hotels met beauty arrangementen

Hoe staat het met uw inner beauty?

Iedereen die zich goed voelt straalt dit ook uit. Uw stemmingen zijn dus van wezenlijk belang voor uw uiterlijk. Een frons is tenslotte minder aantrekkelijk dan een glimlach. Als u lacht gebruikt u overigens wel 20 spieren! En we voelen ons na een flinke lachbui ook vaak heerlijk ontspannen. Toch hebben veel mensen in hun dagelijks leven niet altijd even veel te lachen. Stress, ongezonde gewoontes, gebrek aan slaap en ontspanning zorgen ervoor dat ons energielevel danig afneemt. En wanneer onze energie ons in de steek laat is dit zichtbaar. 

Wanneer we ons volledig kunnen overgeven aan ontspanning, ons kunnen laten drijven op lege gedachten, wanneer zachte handen onze huid kneden of ons gezicht insmeren met een heerlijk geurende crème... ja dan zijn we op de goede weg! 

Pak uw koffer en bel uw partner, vriendin, moeder of zusje om er eens heerlijk tussenuit te gaan. U vindt bij ons een groot assortiment aan heerlijk ontspannende en weldadige arrangementen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor relax- & beautydagen, voor een vriendinnenpakket, een beauty week, een verjongingskuur, Thalassotherapie of een Fangokuur. En uw huid zal, net als uw gemoedstoestand, stralen als nooit tevoren. 

Beauty arrangement - Spa arrangement

Denk aan geurende pakkingen, maskers, wraps, massages, baden en wat u maar kunt bedenken. Ruikt de aromatische oliën en de rozenblaadjes al? Daarnaast bieden de hotels en resorts uitstekende wijnen en verrukkelijke gastronomische hoogstandjes of, naar wens, maaltijden op maat. Gezond en gebalanceerd staat voorop en dat proeft u niet alleen, dat merkt u ook!

En het mooiste is, voor fantastische beautyaanbiedingen hoeft u niet speciaal naar Nepal , India of de Westkaap, u kunt ook gewoon kiezen voor Marbella, de Eifel of Hongarije. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben een passende bestemming voor u.

U heeft zelf talloze ideeën maar weet niet of die haalbaar zijn? Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar onder 085 208 6422 of stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte!

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte beauty arrangement