Yoga Marokko

Yoga Vakantie Marokko

Laat u betoveren door de charme van het Oosten

Onze favoriete yoga hotels in Marokko

Yoga vakantie Marokko - op magische oorden

Yoga vakantie Marokko met besteprijsgarantie

Een yoga vakantie Marokko – dat is alles uitzetten en pure beleving: veel activiteit, bonte kleuren en wortels uit het Oosten, de hartelijkheid van de Marokkanen, en niet te vergeten de culinaire hoogstandjes van het land. En dat niet alleen! Yoga Marokko maakt indruk met zijn natuur, die zo veelzijdig is en u keer op keer weet te verrassen.

Aan de westkust bevindt zich de zee, die perfect is voor yoga-eenheden en surfen, net zoals de wonderschone vissersdorpjes. Wanneer u de kusten verlaat en naar het binnenland trekt, dan kunt u zich laten verwonderen door de met sneeuw bedekte bergtoppen van het hoge Atlasgebergte. Als u deze toppen overgaat, komt u terecht in prachtige woestijndorpen met oriëntaalse markten vol met dadels en sinaasappels. Prachtig gekleurde huizen en palmen sieren hier de straten en bieden altijd een prachtig uitzicht. Wanneer men deze dorpjes verlaat, vindt men indrukwekkende bergkloven en palmoases. Ook de Sahara is niet meer ver weg. Marokkaanse woestijnvolkeren trekken hier met hun kamelen en tenten. Laat deze u begeleiden op uw reis en laat u betoveren door de magie van de eindeloze duinen en de heldere hemel.

Marokko is een land van koningen. Het biedt een huis aan imposante steden zoals Marrakesh en Fez. Beide zijn imposante, indrukwekkende steden, waar Middeleeuwen en moderne tijd elkaar tegenkomen. Ezels, paardenkoetsen en taxi’s begeven zich allemaal samen op de straten. Geniet van een wandeling over de Arabische markt in het oude stadscentrum. Hier kunt u van alles kopen, van argan-olie en sieraden tot tapijten. Ook slangenbezweerders, vuurspuwers en acrobaten maken indruk op de reizigers met al hun kunsten.

Wat dacht u van een belevenisvolle yoga-eenheid met een versgeperste jus d’orange in de sprookjesachtige omgeving zoals in 1001 nachten, een lekkere avocado-shake met noten en dadels of een Tajine (aardewerken stoofpot gevuld met Marokkaanse heerlijkheden) op een van de romantische dakterrassen van de stad? Een verse, weldoende muntthee erbij, met op de achtergrond een gebedsoproep, precies tijdens de zonsondergang. Culinaire hoogstandjes vindt u overal in dit land. Alles is vers gemaakt en met Oriëntaals vernuft.

Geniet van het leven en laat u betoveren door de veelvoud van het land. Een heerlijke bestemming om alles even helemaal achter u te laten. Een volledig vreemde cultuur, helemaal niet zo ver van huis – geniet een van yoga vakantie Marokko!

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga Vakantie Portugal

Yoga Vakantie Spanje

Yoga Vakantie Italië

Yoga Malta

Yoga Vakantie Griekeland

Yoga Vakantie Frankrijk

Yoga Tenerife

Yoga Mallorca

Yoga Aan Zee

Surf en Yoga Vakantie

Lees meer over Yoga

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geliefde yoga vakanties in Marokko