Bali Yoga Urlaub

Yoga Vakantie Bali

Geniet van uw vakantie in paradise

Ontdek onze geliefde Yoga Vakanties op Bali

Het Mekka voor yogi’s tijdens een Yoga Vakantie Bali

Yoga vakantie Bali

Bali is niet alleen een absoluut droomeiland, dat door een fantastisch klimaat, betoverende natuur, de beste golven en heerlijk eten alles biedt wat een reiziger zich maar kan wensen. Er is op dit eiland ook een zeer grote yoga community, en het kristalheldere water nodigt uit tot ontspanning. Een yoga reis Bali heeft alles waar u naar opzoek bent.

Een yoga vakantie Bali, misschien zelfs een opleiding tot yogaleraar, is definitief de beste keuze, wanneer u zichzelf graag omgeeft met yoga-liefhebbers én droomstranden. U treft hier overal gelijkgezinden en kunt zo uw wonderbaarlijke belevenissen delen.

Bali biedt enorm veel vrije tijdsmogelijkheden. U kunt surfen op de geweldige golven, van de wonderschone stranden genieten in het aangename klimaat, of de prachtige omgeving ontdekken tijdens wandelingen en uitstapjes. Geniet van fascinerende zonsondergangen en ontdek Bali’s magische tempels, dromerige rijstterrassen, watervallen en palmenbossen. Als u wilt, kunt u zelfs een vulkaan beklimmen en het betoverende eiland van bovenaf aanschouwen.

U kunt op Bali ook prachtige kleine tours met de fiets maken en zo ontspannen de mooiste bezienswaardigheden ontdekken.

Bali is daarnaast ook een reisbestemming voor alle reizigers, die zich graag bezighouden met gezonde voeding. Probeer superfoods, verfris uzelf na uw yoga sessie met fris kokosnootwater of geniet van de tropische vruchten tijdens een detoxprogramma! Het eiland is helemaal bij wanneer het aankomst op voedseltrends en zo kunt u uw gezondheid in zijn geheel naar de voorgrond brengen en uzelf storten op de wonderbaarlijke heerlijkheden die het eiland te bieden heeft!

Wilt u ook gewoon even lekker rondhangen en helemaal ontspannen? Beleef dan de ontspannende wellnessbehandelingen van onze yoga hotels ter plaatse! Ook Ayurveda kunt u hier uitproberen en van wonderbaarlijke oliemassages genieten.

Ontdek yoga op tijdens uw yoga reis Bali en laat u aansteken door het gelach van de Indonesiërs! Neet het eiland met al uw zintuigen waar en geniet maximaal van uw ontspannende vakantie: leef gewoon eens in het hier en nu! Vind uw yoga vakantie Bali met SpaDreams en laat u adviseren door onze yoga-experts! Wij kijken uit naar uw bericht!

 

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga Vakantie Thailand

Ayurveda in Kerala

Yoga Reis India

Yoga op Sri Lanka

Meditatie Reis

Detox Yoga Vakantie

Ayurveda Yoga

Lees meer over Yoga

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek uw perfecte yoga vakantie op Bali