Yoga Urlaub in Asien am Strand

Yoga Retreat Bali

Uw vakantie met het pad naar zelfkennis

Ontdek onze geliefde Yoga Retreats op Bali

Spiritueel verblijf in een Yoga Retreat Bali

Yoga Retreat Bali met besteprijsgarantie

Het veeleisende alledaagse leven met alle negatieve invloeden eisen gedurende het jaar nogal wat. Uw kracht is verdwenen en u voelt zich leeg en lusteloos? Dan is het tijd voor een ontspannen vakantie op Bali met een individueel programma van SpaDreams. Beleef een yogaretreat van de meest verfijnde soort op dit Indonesische droomeiland en schakel een aantal dagen volledig uit om uzelf te hervinden.

Inspirerende yogasessies op het heerlijke zandstrand of temidden van een schitterende, weelderig bloeiende, exotische bloemenpracht – u kunt uw yoga verblijf geheel conform uw persoonlijke voorkeuren vormgeven. Vindt uw innerlijke harmonie en balans terug, dankzij de traditionele Indische filosofie, bestaande uit een combinatie van lichamelijke oefeningen, meditatie en speciale ademhalingstechnieken. Met een herwonnen mentale stabiliteit en balans bent u ook tegen toekomstige stressfactoren en invloeden opgewassen.

Juist op Bali bevindt u zich in een waar paradijs, een betoverende omgeving, spirituele ervaringen en ideale weersomstandigheden om te profiteren van strand en zee. In de speciaal geselecteerde yogaresorts en –hotels kunt u zich gemoedelijk terugtrekken en het u gemakkelijk maken. Ver van storende invloeden, lawaai en drukte bieden de SpaDreams programma’s u de optimale omstandigheden voor een duurzame, diepe ontspanning. Train uzelf hier, in een familiaire omgeving met eersteklas leraren en therapeuten in overzichtelijke groepen. En wanneer u dat graag wilt kunt u uw verblijf uitbreiden met individuele uurtjes waarbij u zelf het tempo en opbouw van uw work outs bepaalt.

En wanneer u dan toch wat rusteloos wordt kunt als compensatie tijdens een verkenningstocht op Bali vele adembenemende natuurlijke schatten bewonderen. Ontdek geheimzinnige, verborgen tempelcomplexen of ga heerlijk baden in het kristalheldere water van de Indische Oceaan.

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga Vakantie Portugal

Yoga Vakantie Spanje

Yoga Vakantie Italië

Yoga Malta

Yoga Vakantie Griekeland

Yoga Vakantie Frankrijk

Yoga Tenerife

Yoga Mallorca

Lees meer over Yoga

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Stel uw persoonlijke droomvakantie samen