Yoga in Sri Lanka

Yoga Sri Lanka

Droomvakantie vol magie

Ontdek onze meest geliefde yoga hotel op Sri Lanka

Paradijselijke stranden en boeddhistische tempels met Yoga Sri Lanka

Yoga Sri Lanka SpaDreams

Yoga Sri Lanka - ‘Magisch paradijs’ en ‘parel van de Oriënt’: zo wordt dit betoverende eiland door reizigers genoemd. Het land staat nog steeds bekend als geheimtip en is met haar wonderschone landschappen zonder twijfel een reis waard! Vanwege zijn grootte is het absoluut mogelijk om het hele land te verkennen tijdens uw yoga vakantie op Sri Lanka!

Het buurland van India maakt u yoga reis een spannende belevenis. Uw yogaleraren hebben hun wijsheid vaak direct uit de wortels van yoga vergaard en deze wijsheid geven zij met passie en overgave tijdens activerende yoga oefeningen en meditatiesessies aan u door. U kunt dus uitkijken naar veel inspiratie en nieuwe levensenergie!

Landschappen vol magie

De natuur van het land is van alle markten thuis en bedwelmend. Paradijselijke landschappen wachten op u, pure ontspanning en nieuwe kracht zijn tijdens uw yoga Sri Lanka reis gegarandeerd. Het eiland in de Indische Oceaan heeft zo veel te bieden, voor elke smaak is er wel iets te vinden.

Zonliefhebbers kunnen enthousiast worden over gouden stranden en romantische baaien en hier van warmte en golven genieten. Maar ook liefhebbers van de natuur komen op Sri Lanka volledig aan hun trekken: theeplantages ontdekken en een kopje beroemde zwarte Ceylonthee proeven op de plek waar deze vandaan komt, aapjes kijken en prachtige wandelingen maken in de spectaculaire nationale parken. Ook een bezoek aan het olifantenweeshuis is aan te bevelen. Is het niet indrukwekkend om deze dieren in hun eigen huis te bezoeken en te bewonderen?

Ayurveda ontdekken

Sri Lanka telt, net als India, als geboorteland van deze allesomvattende geneeskunde. Al eeuwenlang wordt Ayurveda hier uitgevoerd en u kunt het als aanvulling op uw yoga vakantie uitproberen en de weldoende effecten beleven.

Oliemassages, kruidenbehandelingen en ayurvedische kruiden behoren tot de allesomvattende behandelingen, die als sleutel gelden voor een langer leven.

De beste tijd voor Ayurveda in Sri Lanka is tijdens de moesson, want in deze tijd is de luchtvochtigheid hoger dan normaal. Het vochtige klimaat versterkt de werking van de ayurvedische kruiden en zo vindt er een nog betere reiniging plaats.

Ook een balans tussen bewegen en stilzitten ondersteunt een goede gezondheid op de lange termijn. Hierom laat Ayurveda met yoga zich perfect combineren, om lichaam en ziel met aanvullende zonnegroeten en meditatie in overeenstemming te brengen.

Lees meer over Yoga

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga Vakantie Bali

Yoga Reis India

Yoga Vakantie Thailand

Ayurveda in Kerala

Meditatie Reis

Detox Yoga Vakantie

Meditatie Vakantie

Ayurveda Yoga

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 00 31 85 208 6422

Stuur mij een e-mail: Verstuur aanvraag

Ontdek onze geliefde Yoga hotels op Sri Lanka