Yoga am Meer

Yoga aan zee

Tjid om uw vakantie aan zee in evenwicht te brengen

Geniet van verkwikkende yoga aan zee in Europa

Ontdek de verscheidenheid aan yoga aan zee in Azië

Innerlijke balans en een zeebries met Yoga aan zee

Yoga aan zee SpaDreams

Wanneer je kiest voor yoga aan zee begeleidt een frisse zeebries je zonnegroet en hoor je het rustgevende ruisen van de zee op de achtergrond. Rondom is er alleen maar fijn zand en de uitgestrektheid van de zee. Een overweldigend gevoel van vrijheid en eenheid met de natuur ontplooit zich binnenin en je voelt je helder en innerlijk in balans. Yoga & meditatie aan zee is iets heel bijzonders. De kracht van de zee verkwikt en de lichte bries verfrist. Je gedachten zijn geheel in het moment.

Tussen je tenen voel je het warme zand en de zon tovert een glimlach op je gezicht. Voor een vakantie met yoga aan zee kun je kiezen uit talrijke waanzinnige locaties ongeacht of je de voorkeur geeft aan Mallorca, aan de Oostzee of aan een exotisch strand. Een yogavakantie aan zee heeft een onbeschrijflijk effect en brengt je langdurig een gevoel van tevredenheid, helderheid en innerlijke balans. In Duitsland kun je ook als korte time-out van een yogaweekend aan zee profiteren. Voor een weekendverblijf ben je snel genoeg bij de kust en kan direct van de vitaliserende zeelucht profiteren – met yoga verandert ook je korte vakantie in een volledige regeneratie.

Tijdens je vakantie aan zee wil je zoveel mogelijk tijd bij of in het koele water doorbrengen? Dat begrijpen we natuurlijk en uiteraard begint je dag gedurende altijd met asana’s op het strand waar je de eerste zonnestralen kunt opvangen en de koelte van de zee je wekt. ’s Avonds kun je vervolgens de meest schitterende zonsondergangen vanuit de mooiste resorts bewonderen en al je vrije tijd op het strand doorbrengen. Afhankelijk van je vakantiebestemming kan het ook heel plezierig zijn om in de loop van de dag in zee af te koelen en heerlijk op het strand te ontspannen.

Een bijzonder aangename uitbreiding van je yogaweekend aan zee-vakantie is de combinatie yoga & wellness. Na rustgevende yoga-uurtjes geniet je met zicht op de uitgestrekte zee van heerlijk geurende baden en verwennende massages. Neem tijd voor jezelf en voor je lichaam en voel je vervolgens als herboren.

Wanneer je de voorkeur aan wat meer activiteiten geeft is yoga & surfen zeker wat voor jou. En waar kun je nou beter surfen dan in zee? Pak je board in en wordt niet alleen mentaal maar ook fysiek fit!

Besteed eens wat tijd aan jezelf en aan ontspanning en beleef een onvergetelijke tijd met yoga aan zee!  

 

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga Vakantie

Yoga Weekend

Surf en Yoga Vakantie

Yoga en Wandelen

Yoga Vakantie Italië

Yoga Malta

Yoga Vakantie Griekeland

Yoga Vakantie Frankrijk

Yoga Tenerife

Yoga Reis India

Lees meer over Yoga

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geliefde yoga reizen aan zee wereldwijd