over-spadreams

Waarom SpaDreams

tevreden is niet genoeg, wij willen inspireren

Grootste keus aan Wellness- & Gezondheidsreizen

Grootste keus

Met meer dan 2000 programma's in meer dan 50 landen bieden wij u het grootste aanbod in Wellness & Gezondheidsreizen. Wanneer u opzoek bent naar een vakantie met een persoonlijk doel - bent u bij ons aan het juiste adres.

laagste-prijs-spadreams

Laagste prijs garantie

Wij hechten waarde aan het nakomen van onze afspraken. Zo claimen wij niet alleen de goedkoopste te zijn, maar zijn wij het ook echt altijd. Zolang u via SpaDreams boekt bent u altijd het goedkoopste uit, dat noemen wij een goede afspraak!

klanttevredenheid-spadreams

99% Klanttevredenheid

Tevreden SpaDreams klanten zijn een bevestiging van ons werk en een groot deel van onze motivatie. Vorig jaar waren 99% van onze klanten tevreden - dat versterkt dat wij alles goed en duidelijk voor u op orde hebben.

meer-dan-40-jaar-ervaring

40 Jaar ervaring

SpaDreams bestaat sinds 2009, maar dit is slechts een Nederlandse aftakking van de Duitse markt van Fit Reisen, ons Duitstalige bedrijf. Fit Reisen biedt al ruimschoots 40 jaar gezondheidsreizen aan, wist u dat Fit Reisen hier 40 jaar geleden als aller eerste mee was in Duitsland? Zo genieten wij bij SpaDreams van ruimschoots 40 jaar ervaring.

expert-voor-gezondheids-wellness-reizen

Wij zijn experts

Onze vriendelijke en competente klantenservice medewerkers worden regelmatig geschoold en weten precies waar zij over praten. Velen van hen hebben ervaring waar u op kunt vertrouwen tijdens het organiseren van uw perfecte vakantie. 

Individuele-Service-voor-ieder-persoonlijk-daar

Individuele service

Ieder mens is anders en heeft andere behoeftes & wensen. Als specialist weten wij wat we met uw gerichte wensen voor elkaar kunnen krijgen. Zodat u altijd een persoonlijke vakantie heeft waar uw wensen worden nagestreefd. 

kwaliteit-spadreams

Beste kwaliteit

Wij hebben alleen het beste voor u: Onze hotels & resorts worden door strenge kwaliteitsproeven getest. Dit gebeurt niet alleen na toelating, onze experts bezoeken alle locaties meerdere malen om te zorgen dat verbeteringen worden opgenomen en onze kwaliteits-stempel ergens voor staat!

altijd-voor-u-daar

Altijd voor u daar

Onze klantenservice medewerkers staan persoonlijk voor u klaar. Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 kunt u ons via de telefoon bereiken. Mocht er dringend iets zijn, zijn onze collega's in Duitsland elke dag voor u beschikbaar (contact in het Engels of Duits)! 

innovatie-voor-u

Innovatie

Wij passen ons aanbod aan naar de wensen van onze klanten, daarnaast hebben wij natuurlijk onze focus op de nieuwste trends in verschillende soorten gezondheidsreizen. Mede hierdoor zijn wij in Duitsland in 2014 als meest Innovatieve Gezondheid's Reisorganisatie benoemd. 

Trusted-Shops-en-TÜV-certificatie

Veilig en vertrouwd

Fitreisen (SpaDreams) mag geen lid worden van de Nederlandse ANVR en SGR organisaties, omdat FitReisen zich in Duitsland bevindt en onder de Duitse wet valt. FitReisen (SpaDreams) heeft een nog betere en grotere Duitse verzekering tot een bedrag van 110 miljoen euro.

Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van uw gegevens, dat is natuurlijk terug te zien door aansluiting bij Trusted Shops en TÜV Rheinland, daar zijn wij dan ook ''getest & gecertificeerd''. Daarnaast zijn al onze website-pagina's met een SSL certificaat beveiligd zodat alles wat u bij ons invult, beschermd is voor externe dreigingen.