uw-voordeel-bij-spadreams

Uw Voordeel

99% van de cliënten is tevreden!

Bijzonder trots zijn wij op het resultaat van het onderzoek onder onze cliënten. 99% van onze cliënten heeft aangegeven met onze dienstverlening tevreden te zijn en ons bij hun vrienden en bekenden te willen aanbevelen! Dit vertrouwen is onevenaarbaar en voor ons reden te meer om in ons dagelijkse werk het allerbeste voor u te willen bewerkstelligen. Er bestaat geen betere motivatie dan ook in de toekomst de verwachtingen van onze cliënten te willen overtreffen. Ook ú kunt onderduiken in een unieke beleving van ontspanning in een exclusieve ambiance. Snuffel eens door onze thema’s of informeer bij onze cliëntenservice. Wij hebben, zonder twijfel, een passende aanbieding voor u!

Advies van specialisten

Bij SpaDreams wacht er geen algemeen call center op u dat (aan)vragen van cliënten conform een voorgeschreven formulier afhandelt. Wij nemen de tijd voor u want alleen door een intensief gesprek met u kunnen wij u verrassen en tegelijkertijd onze dienstverlening verbeteren. Bel ons dus gewoon! De gekwalificeerde medewerkers van de SpaDreamsklantenservice met een afgesloten opleiding in het toerisme of hotelvak, of een bedrijfseconomische opleiding met als focus toeristiek, verheugen zich erop, uw persoonlijke reisbelevenis te kunnen organiseren.  Daarnaast onderscheiden onze experts zich door een schat aan ervaring met betrekking tot de thema’s gezondheid en wellness, welke door een diversiteit aan opleidingen en nascholingen binnen de onderneming alsook daarbuiten voortdurend verder uitgebreid wordt.

Top aanbiedingen – Beste prijs-Garantie!

Ontspanning, beweging en verzorging zijn de succesfactoren voor een tevreden en gezond leven tot op hoge leeftijd. Een gegarandeerde kwaliteitsbehandeling met betrekking tot deze factoren is de kern van het aanbod van SpaDreams. Naast onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding profiteert u ook nog van onze Beste prijs-Garantie: als u een door SpaDreams / Fit Reisen aangeboden programma binnen twee weken bij een andere aanbieder voor een gunstigere prijs vindt betalen wij u het verschil in prijs terug!

Individuele reisplanning

Niets is zo individueel als de wensen en voorliefdes van onze gasten. Daarom ligt het ons na aan het hart om voor u een, perfect op uw behoeften afgestemde reis te kunnen vormgeven. U vertrekt liever op een andere datum of bent nog op zoek naar iets extra’s? Vraag het ons. Door een nauw contact met onze hotelpartners en de regelmatige bijscholing van onze medewerkers ontvangt u advies op het hoogste niveau.  Wat dacht u van aanvullend een modderpakking in de Thalasso Spa aan de Costa del Sol of een Vinosource gezichtsbehandeling in een romantisch hotel omgeven door wijnranken midden in de groene Taunus?

Topkwaliteit

Als pionier waar het gezondheids- en wellnessreizen aangaat, weten wij waar het op aankomt. Wij durven dus gerust te zeggen, dat wij met onze 35-jarige ervaring een catalogus van hoge kwaliteit samengesteld hebben die gevuld is met de meest fantastische aanbiedingen van onze wereldwijde partners. Hierbij letten wij in het bijzonder op de gezondheidsgeoriënteerde filosifie en inrichting van het hotel: persoonlijke service, gastronomische diversiteit en individuele begeleiding door medisch geschoolde specialisten. Door regelmatige controles ter plaatse, oriëntering conform de richtlijnen van de Duitse en Europese Spa Association, beoordeling van onze cliënten alsook een focus op kwaliteits- en keurmerken zoals Best Health Austria en Wellvital, kunnen wij dit kwaliteitsniveau ook voor toekomstige cliënten veilig stellen.