romantisch-weekend-weg-wellness

Romantisch Arrangement

heerlijk samen met iemand genieten

Heerlijk samen een romantisch arrangement beleven

Geniet van onze schitterende locaties

Een romantisch arrangement met een aantrekkelijk thema? Bij SpaDreams zijn de mogelijkheden ongekend ruim. Gezellig samen wandelen, samen yoga beoefenen of samen wellness beleven; de keuze is zo gemaakt. Iedere dag heeft u samen van alles te doen. Om te beginnen zorgt u voor de invulling van het gekozen thema. Samen beoefent u de gekozen activiteit. Bent u toe aan een ontspannen pauze, dan wandelt u samen heerlijk door de uitgestrekte natuur die onze vakantielocaties zo aantrekkelijk maakt. Tijdens uw arrangement geniet u van alle voordelen, zoals de ultieme verzorging en het verblijf op een prachtige locatie.

Heeft u lekker lang tijd voor elkaar, kies dan voor een bestemming ver weg. Uw romantisch arrangement beleeft u zo samen op spectaculaire wijze in een volstrekt onbekende omgeving. Maar ook dichter bij huis biedt SpaDreams u de mooiste plekjes aan. Kies een prachtig kuurhotel in Duitsland of België. U hoeft er niet lang voor te reizen en bent toch helemaal weg van huis. Zo'n bestemming op korte afstand heeft als voordeel, dat uw romantisch arrangement ook in een kortere tijdspanne kan plaatsvinden. Zo beleeft u samen een heerlijk moment in het weekend of tijdens een deel van de week.

Zowel voor een romantisch arrangement ver weg of dichterbij geldt: geniet van het thema en bezoek ook samen de stadjes en dorpjes in de omgeving. Eet en drink een keer iets in een gezellig restaurant en kies bij mooi weer voor het terras. Veel plezier!

Tijd voor elkaar

Samen genieten aan zee

Samen genieten in de bergen