Power Yoga

Fitness & Vitaliteit

Op vakantie voor meer power en energie met Power Yoga

Wat is Power Yoga?
Power Yoga
behoort, zoals de naam al doet vermoeden, tot de meer intensievere yoga stijlen. De dynamische, op lichaamshoudingen geconcentreerde yoga stijl brengt uw energie naar een hoger niveau. Vanwege hun sportieve karakter laten de Asana’s u hier ook enigszins zweten. Ook al klinkt het allemaal vrij intensief, deze vorm van yoga kan ook heel ontspannend zijn. U merkt hoe, door uw innerlijke warmte, uw spieren zacht en rekbaar worden, en hoe u uw lichaam door middel van deze houdingen goed doet. Wanneer u een beetje uitgeput bent door de oefeningen, voelt u hoe u stukje bij beetje fitter wordt en kunt u zich rustig ontspannen na een uurtje Power Yoga. Want u heeft uw lichaam met geweldige oefeningen gezonder en fitter gemaakt, blokkades opgeheven en uw bewegingsapparaat perfect voorbereid op de inspanningen van alledag.

De oefeningen lijken veel op die van Ashtanga Yoga, alleen heeft Power Yoga geen vaste volgorde van oefeningen. Voor een sessie kiest de yogaleraar krachtige bewegingen en houdingen, die goed zijn voor uw flexibiliteit. Het doel is het versterken van het lichaam en de spieren, maar ook het losmaken van de spieren en het wegwerken ongelijkheden in uw lichaam.

Een Power Yogasessie bestaat uit staande en liggende oefeningen. Klassieke Asana’s bij Power Yoga zijn bijvoorbeeld de Driehoek (Trikonasana), de Ploeg (Halasana), en de Schouderbrug (Sarvangasana Setu Bandha).

Bij Power Yoga wordt aanbevolen om ademende, elastische kleding te dragen. Deze moet comfortabel zitten. U wordt aangeraden, vanwege de lichamelijk inspanning die u zult leveren, minstens een uur van tevoren niet meer te eten.

Het mooie aan Power Yoga is, dat u zich – zoals de naam al verraadt – nieuwe power kunt geven. Stress verdwijnt en innerlijke agressie wordt afgebouwd tijdens de sessies. Het is perfect als afsluiter van een hectische dag, of gewoon om uw eigen conditie op peil te houden.

Wat dacht u dus van een yoga reis met Power Yoga? Fit en actief komt u dan weer terug in het dagelijks leven en u heeft uw lichaam weer compleet in vorm gebracht. Wanneer u yoga met detox of gezonde voeding combineert, dan staat niks uw conditie en goede gezondheid meer in de weg.

Beleef uw perfecte yoga vakantie op prachtige plekken: ontdek bijvoorbeeld ook een droomvakantie met yoga op het strand, yoga en wellness en nog veel meer! Laat u te allen tijde informeren door onze yoga experts en ontdek ons uitgebreide aanbod!  

 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geliefge Yoga vakanties wereldwijd