Onze belofte: een topaanbod voor topprijzen…

Als één van de marktleiders in wellness- en gezondheidsreizen hebben wij al meer dan 40 jaar een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Hieraan proberen wij continu te voldoen. Daarom profiteren al onze klanten altijd van onze beste prijs garantie. Lees hier hoe u in elk geval de beste prijs kunt verzekeren op deze markt.

Onze beste prijsgarantie..

Onze zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding is ons heilig. Indien u binnen 14 dagen na boeking dezelfde reis met dezelfde diensten voor een goedkopere prijs vindt bij een andere aanbieder, dan krijgt u het verschil van ons terug!

Deze prijsbelofte geldt zelfs direct voor het hotel en/of het resort. Van de beste prijsgarantie uitgezonderd zijn alleen vluchten met dagelijks wisselende prijzen en aanbiedingen, die alleen voor bepaalde groep toegankelijk zijn.

En zo werkt het..

Vindt u daadwerkelijk een gunstigere prijs, hebben wij hiervoor schriftelijk bewijs nodig. Stuur ons een document dat de vergelijkende offerte en de concrete diensten beschrijft evenals de mogelijkheid om te boeken voor dezelfde datum.