Onze belofte: een top aanbod voor top prijzen…

Als één van de grootste marktleiders  in wellness- en gezondheidsreizen hebben wij sinds meer dan 35 jaar een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Hieraan  proberen wij continu  te voldoen. Daarom profiteren al onze klanten altijd van onze beste prijs garantie. Lees hier hoe u in elk geval de beste prijs kunt verzekeren op deze markt.

Onze beste prijs garantie..

Onze zeer goede prijs/kwaliteitsverhoudings is ons heilig. Indien u binnen 14 dagen na boeking dezelfde reis met dezelfde diensten voor een goedkopere prijs vindt bij een andere aanbieder, dan krijgt u het verschil van ons terug!

Deze prijsbelofte geldt zelfs direct voor het hotel en/of het resort. Van de beste prijs garantie uitgezonderd zijn alleen vluchten met dagelijks wisselende prijzen en aanbiedingen, die alleen voor bepaalde groep toegankelijk zijn.

En zo werkt het..

Vindt u daadwerkelijk een gunstigere prijs, hebben wij hiervoor schriftelijk bewijs nodig. Stuur ons een document dat de vergelijkende offerte en de concrete diensten beschrijft evenals de mogelijkheid om te boeken voor dezelfde datum.